Πιστοποιήσεις

Πιστοποίηση γνώσεων

Σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, η πιστοποίηση αποτελεί πλέον πολύτιμο εφόδιο τόσο στην ανεύρεση εργασίας όσο και στην διάκριση όσων εργάζονται ως υπάλληλοι ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι πιστοποιήσεις γνώσεων μπορούν να κάνουν τη διαφορά εκεί όπου η αγορά εργασίας εμφανίζεται κορεσμένη και η προσφορά είναι μεγαλύτερη από τη ζήτηση. Συνεργαζόμαστε με τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης και υποστηρίζουμε την απόκτηση πιστοποιήσεων που μπορούν να βοηθήσουν στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Δείτε παρακάτω τους φορείς πιστοποιήσεων για τους οποίους παρέχουμε πιστοποίηση.

 • ΑΣΕΠ

 • Αφορά σε πιστοποιήσεις οι οποίες παρέχονται από Πιστοποιημένους Φορείς χορήγησης πιστοποιητικών πληροφορικής ή γνώσης χειρισμού Η/Υ.

 • Πιστοποίηση ACTA

 • Η ACTA είναι ο πρώτος Τεχνοβλαστός που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο όρος Τεχνοβλαστός δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου. H ACTA πρωτοπορεί, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών γνώσεων πληροφορικής, εξειδικευμένων αλλά και επαγγελματικών, για την κάλυψη των σύγχρονων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

 • Πιστοποίηση Adobe

 • Οι πιστοποιήσεις Adobe Certified Associate αφορούν την επεξεργασία πολυμέσων, σχεδιασμού ιστοσελίδων και ψηφιακής επικοινωνίας. Οι πιστοποιήσεις απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα σημαντικό εφόδιο καριέρας, αποτελούν τις μόνες πιστοποιήσεις που υποστηρίζονται, αναγνωρίζονται και φέρουν επίσημα το όνομα της Adobe της παγκόσμιας δύναμης στο χώρο του σχεδιαστικού λογισμικού.

 • Πιστοποίηση Autodesk

 • H Autodesk είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τεχνικού λογισμικού στον κόσμο. Οι εφαρμογές της όπως το AutoCAD, 3ds Max, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Inventor κ.ά. είναι από τις πιο διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται από εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως. Οι πιστοποιήσεις Autodesk είναι ένα πολύτιμο βοήθημα σε όσους αναζητούν εργασία στο χώρο του τεχνικού σχεδίου και έχουν παγκόσμια αναγνώριση αφού είναι ίδιες και δίδονται με τα ίδια κριτήρια σε όλες τις χώρες. Με την πιστοποίηση της ίδιας της κατασκευάστριας εταιρεία Autodesk μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η πιστοποίησή σας θα αναγνωριστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 • Πιστοποίηση Certiport - Infotest

 • Η Infotest δραστηριοποιείται από το 2003 στην Ελλάδα ως αποκλειστικός διανομέας των πιστοποιήσεων της Certiport. Η Certiport είναι ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στον κόσμο σε ψηφιακές δεξιότητες με 12.000 εξεταστικά κέντρα και πάνω από 7.000.000 εξετάσεις. Η Infotest αποτελεί αναγνωρισμένο φορέα χορήγησης πιστοποιητικών από το Ελληνικό Κράτος και τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) ενώ φέρει την αποκλειστική ευθύνη εξουσιοδότησης των εξεταστικών κέντρων για τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: Microsoft Certified Application Specialist, Microsoft Office Specialist, IC3, Adobe Certified Associate, CompTIA, Infotest Certified Basic User, Infotest Certified CAD Specialist, Infotest Certified Joomla Specialist και @kids.

 • Πιστοποίηση McNeel

 • H εταιρεία McNeel είναι κατασκευάζει λογισμικό για επαγγελματίες σχεδιαστές και διαθέτει στο Portfolio πολύ γνωστά προϊόντα όπως το Rhino 3D και το Grasshopper. Οι εφαρμογές της επιτρέπουν την σχολαστική σχεδίαση επιφανειών πολύ υψηλής ποιότητας και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιούνται και από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τον σχεδιασμό κτηρίων, πλοίων, κοσμημάτων, επίπλων κ.ά. Μερικές από τις εφαρμογές που κατασκευάζει ή συνεργάζεται και αναφέρονται στον επίσημο διαδικτυακό τόπο είναι οι ακόλουθες: Rhinoceros®, Rhino OSX™, iRhino 3D™, Flamingo nXt™, Penguin™, Bongo™, Grasshopper® κ.ά.

 • Πιστοποίηση Microsoft

 • Η πιστοποίηση Microsoft® Office Specialist είναι η κορυφαία απόδειξη γνώσεων των εφαρμογών Microsoft® Office με παγκόσμια εμβέλεια και αναγνώριση από το Ελληνικό Δημόσιο. Η πιστοποίηση Microsoft® ενδυναμώνει τους κατόχους της με όλες εκείνες τις δεξιότητες, στη χρήση ηλεκτρονικών εφαρμογών, που απαιτούνται σήμερα σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και αποδεικνύει ότι μπορούν να είναι αποδοτικοί και παραγωγικοί.

 • Πιστοποίηση Pearson Vue (Oracle, Cisco κ.α.)

 • Οι πιστοποιήσεις είναι διεθνώς αναγνωρισμένες και με μεγάλη ζήτηση στον χώρο της πληροφορικής. Η πιστοποίηση της Cisco διασφαλίζει ότι ο κάτοχός της έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για δίκτυα μικρού και μεσαίου μεγέθους, ακόμα και για τμήματα μεγαλύτερων δικτύων. H πιστοποίηση Oracle διασφαλίζει ότι ο κάτοχός της έχει γνώσεις database administrator ή application developer ή database analyst και database developer κ.ά.

 • Προγράμματα Σπουδών - Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

 • Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου 1  τίτλο “Ε.Ε.Σ. Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες Ε.Ε.” για την παροχή μη τυπικής εκπαίδευσης. Τα προγράμματα σπουδών που υλοποιούνται είναι επίσης εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (πρώην Ε.Κε.Πις.) σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς.  

Newsletter

Για εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης πατήστε την εικόνα στα αριστερά.