Εργαστείτε σε Cloud με Microsoft 365 (Microsoft Office 365)

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

microsoft_365-cloud

Περιγραφή Microsoft 365

Το Office 365 αφορά σε γνώριμα εργαλεία συνεργασίας και παραγωγικότητας του Microsoft Office που παρέχονται μέσω του cloud. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται με ευκολία με πρόσβαση από οπουδήποτε, διασκέψεις μέσω web, έγγραφα και ημερολόγια. Περιλαμβάνει κορυφαία ασφάλεια υποστηρίζεται από τη Microsoft. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση ή πολυεθνική εταιρεία, το Office 365 προσφέρει προγράμματα που ταιριάζουν στις μοναδικές ανάγκες του οργανισμού σας. Το σεμινάριο αφορά στην κατανόηση των δυνατοτήτων του νέου Office 365 και των βασικών δυνατοτήτων παραμετροποίησης για χρήση από επαγγελματίες και εταιρείες.

Το Microsoft Office 365 παίρνει το πιο αναγνωρισμένο σύνολο εργαλείων παραγωγικότητας και συνεργασίας και τα παρέχει ως συνδρομητική υπηρεσία. Με τις υπηρεσίες μας στο cloud, η επιχείρησή σας μπορεί να μειώσει το συνολικό κόστος και να παρέχει τα κατάλληλα εργαλεία στους κατάλληλους χρήστες, όλα αυτά με το κατάλληλο επίπεδο ασφαλείας και εναρμονισμού. Με τη σωστή χρήση εκτός από το κλασικό Microsoft Office μπορούν να αξιοποιηθούν οι εφαρμογές Exchange Online, SharePoint Online και Lync προσφέροντας σας μοναδικές δυνατότητες ακόμα και για λύσεις με λίγους χρήστες αφού δεν να απαιτείται από εσάς να διαθέτετε υποδομές σε υπολογιστικές εγκαταστάσεις μεγάλου κόστους, άδεις χρήσης των λογισμικών και ειδικούς IT ειδικούς για αρχικές εγκαταστάσεις και συντήρηση.

Ms Office 365 για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις

Το Microsoft Office 365 για επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που κοστίζει από 5,25 € ανά χρήστη μηνιαίως και σας επιτρέπει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, στα σημαντικά έγγραφα, στις επαφές σας και στο ημερολόγιο από οπουδήποτε και από οποιαδήποτε συσκευή*.

Εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής για περιορισμένο χρόνο επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω προγράμματα:

Δοκιμαστική έκδοση Microsoft Office 365 (Πρόγραμμα P1) – Χρονική περίοδος 30 ημερών – 10 Άδειες χρήσης

Ιδανικό για επαγγελματίες και εταιρείες με λιγότερους από 25 υπαλλήλους, οι οποίες δεν έχουν προσωπικό IT ή σχετική εμπειρία.

Δοκιμαστική έκδοση Microsoft Office 365 (Πρόγραμμα Κ2) – Χρονική περίοδος 30 ημερών – 25 Άδειες χρήσης

Ιδανικό για οργανισμούς και εταιρείες μεσαίου μεγέθους με βασικές ανάγκες IT.

Δοκιμαστική έκδοση Microsoft Office 365 (Πρόγραμμα Ε3) – Χρονική περίοδος 30 ημερών – 25 Άδειες χρήσης

Ιδανικό για οργανισμούς και εταιρείες οποιουδήποτε μεγέθους με  εξελιγμένες ανάγκες IT.

Εφόσον επιθυμείτε να κάνετε άμεσα αγορά της υπηρεσίας, επικοινωνήστε μαζί μας. Από μέρους μας θα αναλάβουμε να οργανώσουμε την προμήθεια της υπηρεσίας και επιπρόσθετα θα σας ανταμείψουμε κάνοντας σημαντική έκπτωση για το συγκεκριμένο σεμινάριο.

Σεμινάριο

Το σεμινάριο προορίζεται για όσους γνωρίζουν σε βασικό ή σε υψηλό επίπεδο τη χρήση του Microsoft Office και επιθυμούν να γνωρίσουν τις δυνατότητες χρήσης σε επίπεδο cloud. Μετά το πέρας του σεμιναρίου, παρέχεται δυνατότητα υποστήριξης στην παραμετροποίηση της εφαρμογής για ιδιώτες και εταιρείες σε μειωμένη τιμή.

Δυνατότητα παρακολούθησης

Τα σεμινάρια είναι μικρής διάρκειας και διεξάγονται σε συνεχόμενες ημέρες.

Απαιτούμενες γνώσεις

Για να συμμετέχετε στο σεμινάριο απαιτούνται:

  • Βασικές γνώσεις χειρισμού Microsoft Office.

Εάν ενδιαφέρεστε για αυτό το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε
τηλεφωνικά στα 210 3832800, 210 3824164 ή
να μεταβείτε στην ειδική σελίδα αποστολής στοιχείων

 

Επιστροφή

Newsletter

Για εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης πατήστε την εικόνα στα αριστερά.

Νέα/Εκπαίδευση