Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας – 13 Ιουλίου 2012

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας

Σας προσκαλούμε σε μια Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας, για να ψυχαγωγηθείτε μέσω της τέχνης της φωτογραφίας, της ζωγραφικής, της αρχιτεκτονικής, της μουσικής ενώ παράλληλα θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας διακρίνοντας καλλιτεχνικές ή τεχνολογικές λύσεις ανάμεσα σε ποικιλία προτάσεων ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Θέματα

Η βραδιά περιλαμβάνει:

  • Έκθεση έργων ζωγραφικής, φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής, δημιουργίας portfolio κ.ά.
  • Παρουσίαση με θέμα “Τέχνη και Τεχνολογία”,
  • Συναυλία ορχηστρικής μουσικής του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Βαρσαμάκη,
  • Κλήρωση έξι (6) υποτροφιών όλων των ειδικοτήτων.

Στον κήπο του 8 Δυτικά – ΝΑΟΣ ΤΕΧΝΗΣ  Λ. Αθηνών 387 θα μπορέσετε επίσης να απολαύσετε το ποτό σας και λιχουδιές που θα μπορείτε να ψήσετε (μόνοι σας) στο grill.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες.

Έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας, αρχιτεκτονικής κ.ά.

Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας
Η έκθεση αφορά σε έργα υποψηφίων για τις σχολές Καλών Τεχνών, για τις σχολές Αρχιτεκτονικής (τόσο των εισαγωγικών όσο και κατατακτηρίων εξετάσεων) Διακόσμησης, Γραφιστικής και Φωτογραφίας. Στο πλαίσιο της ομαδικής αυτής έκθεσης συμμετέχουν επίσης υποψήφιοι φοιτητές του εξωτερικού τόσο σε προπτυχιακά όσο και σε Μεταπτυχιακά τμήματα  Καλών Τεχνών, Αρχιτεκτονικής και Βιομηχανικού Σχεδίου.

Παρουσίαση απόψεων σχετικά με την Τέχνη και την Τεχνολογία

Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας

Ποια είναι η σχέση της Τέχνης με την Τεχνολογία και πώς αυτή επηρεάζει όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο; Δείτε απόψεις για την Τέχνη και την Τεχνολογία  μέσα από τις εμπειρίες ανθρώπων που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον χώρο.

Συναυλία ορχηστρικής μουσικής

Βραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας

Ο Γιώργος Βαρσαμάκης και η ορχήστρα του θα ερμηνεύσουν θέματα από τα 4 ορχηστρικά έργα του συνθέτη:

«Born Reborn», «10 Πτήσεις με Αερόστατο», «Μυστικά Παραμύθια» καθώς επίσης και από το νέο CD «Λίγο πριν…λίγο μετά».

Ερμηνεύουν οι: Πιάνο: Γ. Βαρσαμάκης, Βιολί: Βασίλης Δήμος , Κιθάρα: Γ. Τοσικιάν, Βιολοντσέλο: Δ. Κοτταρίδης, Κλαρινέτο: Κ. Ιωαννίδης, Kρουστά Βαγγέλης Θάνος.

Επιμέλεια εικόνας & video: Γρηγορία Μπαλμπούζη.

Κλήρωση έξι (6) υποτροφιών όλων των ειδικοτήτων

Με την ολοκλήρωση της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για έξι (6) υποτροφίες όλων των ειδικοτήτων. Οι υποτροφίες έχουν αναλυτικά ως εξής:

Υποτροφίες που αφορούν σε Τέχνη:

Η κλήρωση αφορά σε τρεις (3) υποτροφίες οι οποίες αναλύονται ως εξής:

  • Παρακολούθηση μαθημάτων (3ωρες την εβδομάδα) με  έναρξη τον Ιανουάριο του 2013 συνολικής διάρκειας 8 μηνών.
  • Παρακολούθηση μαθημάτων (3ωρες την εβδομάδα) με  έναρξη τον Ιανουάριο του 2013 συνολικής διάρκειας 4  μηνών.
  • Παρακολούθηση μαθημάτων (3ωρες την εβδομάδα) με  έναρξη τον Ιανουάριο του 2013 συνολικής διάρκειας 2  μηνών.

Οι υποτροφίες αφορούν σε ένα από τα παρακάτω μαθήματα:

Υποτροφίες που αφορούν σε Τεχνολογία:

Η κλήρωση αφορά σε τρεις (3) υποτροφίες οι οποίες αναλύονται ως εξής:

  • Παρακολούθηση σεμιναρίου για εκμάθηση εφαρμογής με έκπτωση 100% (Δωρεάν)
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου για εκμάθηση εφαρμογής με έκπτωση 75%
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου για εκμάθηση εφαρμογής με έκπτωση 50%

Οι υποτροφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα από τα σεμινάρια που αφορούν:

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012.

Δήλωση συμμετοχής σε κλήρωση

Πρόσβαση

Τοποθεσία: 8 Δυτικά – Ναός Τέχνης – Λεωφόρος Αθηνών 387

Πρόγραμμα:

Προσέλευση 21:00

Παρουσίαση: 22:00

Συναυλία: 22:30

Κλήρωση 11:30

Είσοδος Ελεύθερη

Βραδιά Τέχνης & ΤεχνολογίαςΒραδιά Τέχνης & Τεχνολογίας

Γενικές Πληροφορίες

Το Εργαστήρι Σχεδίου” δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη της Ζωγραφικής, του Σχεδίου & της Φωτογραφίας, από τους αρχιτέκτονες Γρηγορία Μπαλμπούζη και Χρόνη Λουλάκη. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, τη ζωγραφική, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου ή το βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι δίπλα σε εκείνους που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, τις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα του σχεδίου και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Αρχιτεκτονικών σχολών.  Σε ό, τι αφορά τα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές όσο και για τις μεταπτυχιακές, οι συνεργάτες μας κατέχουν την ειδική κατάρτιση που χρειάζεται για όλα τα στάδια της προετοιμασίας των ξένων πανεπιστημίων από την προετοιμασία Portfolio έως την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.

Web: www.toergastirisxediou.gr

To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κατάρτισης σε οτιδήποτε αφορά σε ψηφιακή σχεδίαση. Όσοι κάνουν επαγγελματικά χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών μπορούν να αποκτήσουν γνώση και πιστοποίηση γνώσης, δύο πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια για την καθημερινή εργασία, την εξέλιξη της καριέρας ή ακόμα και για την ανεύρεση νέας εργασίας. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των πιο γνωστών παγκόσμιων εταιρειών όπως είναι η Autodesk, Adobe, Pearson Vue, Certiport κ.ά. ενώ συνεργάζεται και με ελληνικούς φορείς όπως είναι η ACΤΑ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Infocert, ο Ο.Α.Ε.Δ. για επιδότηση εκπαίδευσης κ.ά. To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” πιστοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης). Η απόφαση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης με αρ. Φύλου 2677-Β/9-11-2011. Το Ε.Κε.Πις συγχωνεύτηκε με τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

web: www.loulakis.gr

Ο “Γιώργος Βαρσαμάκης” είναι διπλωματούχος πιάνου από το Εθνικό Ωδείο με ανώτερες θεωρητικές σπουδές στη μουσική. Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο, για παιδικές θεατρικές παραστάσεις, για μικρού μήκους ταινίες και για ντοκιμαντέρ. Μέχρι σήμερα έχει παρουσιάσει τέσσερις δίσκους με σημαντικές διακρίσεις σύμφωνα με το περιοδικό «Δίφωνο». Οι συνθέσεις του έχουν παρουσιαστεί από την ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ ενώ μια από τις σημαντικότερες πρόσφατης συναυλίες είναι αυτή που πραγματοποιήθηκε στον Ιανουάριο 2012 στο μουσείο Μπενάκη.

Web: www.varsamakis.gr