Επιταγή Εισόδου: Voucher – επιλαχόντες με δικαίωμα επιταγής εισόδου

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Επιταγή Εισόδου: Voucher – Ευκαιρία για επιχειρήσεις

voucher-business

Ωφελούμενοι

Ανακοινώθηκαν οι επιλαχόντες που δικαιούνται την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας σε αντικατάσταση των διαγραφέντων από το Μητρώο Ωφελουμένων της δράσης «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για ανέργους νέους ηλικίας έως 29 ετών»

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν και να ενεργοποιήσουν την επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας μέχρι 31 Ιανουαρίου 2014.

Αίτηση ενημέρωσης προγραμμάτων

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματά που έχουν προγραμματιστεί, μπορείτε να στειλετε αίτηση ενημέρωσης πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί.

Αίτηση ενημέρωσης για προγράμματα καταρτιζομένων

Για επιχειρήσεις
Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν και να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, σε εποχή οικονομικής κρίσης αφού προσφέρονται (ανάλογα με τον αριθμό απασχολούμενου προσωπικού στην επιχείρηση), εργαζόμενοι για 500 ώρες ο καθένας, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη αμοιβή από την επιχείρηση ή άλλη ασφαλιστική επιβάρυνση.

Αίτηση ενημέρωσης για επιχειρήσεις

Εφόσον ενδιαφέρεστε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα με την δωρεάν απασχόληση προσωπικού στην επιχείρησή σας, ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί.

Αίτηση ενημέρωσης για επιχειρήσεις

Για δικαιούχους το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Θεωρητική Κατάρτιση 80 ωρών με συνολικό επίδομα 400 €
  • Πρακτική εξάσκηση σε επιχειρήσεις για 500 ώρες σε διάστημα 5 μηνών με αμοιβή.
  • Επιδοτούμενη πρόσληψη στην επιχείρηση πρακτικής.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά στο 210 3832800 ή συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα.