Τμήμα προετοιμασίας και δωρεάν εξέταση Autodesk Certified Professional

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Παρακολουθήστε το νέο σεμινάριο προετοιμασίας για να γίνετε Autodesk Certified Professional με την απόκτηση πιστοποίησης AutoCAD 2013 Certified Professional.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν αφενός να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αφετέρου να αποκτήσουν τη νεότερη πιστοποίηση για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Όσοι από τους συμμετέχοντες το επιθυμούν, μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις που θα διεξαχθούν στις 7 Νοεμβρίου για την απόκτηση της πιστοποίησης αξίας 150€ χωρίς κόστος εξετάσεων.

Το ποσοστό επιτυχίας στα αντίστοιχα τμήματα που οργανώθηκαν στο παρελθόν ανήλθε στο 100%.

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες επιτυχίας, καθώς ο συμμετέχων αποκτά εμπειρία στη διαδικασία εξέτασης, σε παραδείγματα όμοια με τα θέματα στα οποία εξετάζεται. Επίσης, το τμήμα παρέχει δυνατότητα απόκτησης συμπληρωματικών γνώσεων οι οποίες θεωρούνται πλέον απαραίτητες για την χρήση της εφαρμογής και μπορεί να μην τις γνωρίζουν όσοι έχουν εμπειρία από χρήση σε βασικό επίπεδο μόνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η προσφορά ισχύει μόνο για αυτό το τμήμα και για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.  Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε άμεσα στο 2103832800.

Αίτηση συμμετοχής Autodesk Certified Professional

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

Πληροφορίες πιστοποιήσεων Autodesk Certified Professional

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…