Διαγωνισμός σε σκίτσο: Ο χαρακτήρας που με εμπνέει

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Διαγωνισμός σε σκίτσο

Διαγωνισμός σε σκίτσο: Ο χαρακτήρας που με εμπνέει

Αν αγαπάτε το σκίτσο, ζωγραφίστε ένα χαρακτήρα που σας ενθουσιάζει και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που οργανώσαμε. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε υποτροφία ενός έτους για τα μαθήματα comic.

Οι συμμετοχές κατατάσσονται σε δύο κατηγορίες με βάση την ηλικία του συμμετέχοντα.

  • Α κατηγορία, συμμετοχή με σκίτσο από ενήλικες
  • Β. κατηγορία, συμμετοχή με σκίτσο από ανήλικες

Η διαφορά στις κατηγορίες είναι καθαρά η ηλικία. Στην κατηγορία, συμμετοχή με σκίτσο από ανήλικες καλούνται να συμμετάσχουν μαθητές που ολοκλήρωσαν αυτήν την χρονιά την Ά, Β’ ή Γ’ Γυμνασίου.  Στην κατηγορία, συμμετοχή με σκίτσο από ενήλικες μπορούν να συμμετέχουν όλες οι μεγαλύτερες ηλικίες.

Διαδικασία συμμετοχής με σκίτσο

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με την κατάθεση ενός φακέλου το οποίο θα περιέχει μια σελίδα μεγέθους Α4 η οποία θα εμπεριέχει το διαγωνιζόμενο σκίτσο. Η δημιουργία του σκίτσου μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε υλικό επιθυμεί ο συμμετέχων. Οι φάκελοι παραδίνονται ή αποστέλνονται ταχυδρομικώς μέχρι τέλος Ιουλίου στα στοιχεία: Προς ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες, Υπόψη για τον διαγωνισμό κόμικ, στη διεύθυνση: Κωλέττη 9, Αθήνα, 10681. Στην σελίδα Α4 στο πίσω μέρος θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ενώ στον φάκελο ή σε ένα άλλο χαρτί θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά εκτός από το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι σταθερό και κινητό τηλέφωνο καθώς και email. Για την συμμετοχή στην  κατηγορία, σκίτσο από ανήλικες, θα πρέπει επιπρόσθετα να αναφέρονται τα στοιχεία επικοινωνίας (σταθερό και κινητό τηλέφωνο καθώς και email) του κηδεμόνα.

Εφόσον χρειαστείτε επιπρόσθετες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3832800.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…