Προσφορά για δωρεάν μαθήματα σχεδίου για Πανελλήνιες

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

μαθηματα σχεδιου για πανελληνιες

Προσφορά για δωρεάν μαθήματα σχεδίου για πανελληνιες

Για τους νέους μαθητές της β’ και γ’ λυκείου προσφέρονται δωρεάν μαθήματα σχεδίου για την θερινή περίοδο των τμημάτων του ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.

Η προσφορά για εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα σχεδίου θα ισχύει μέχρι την έναρξη τους στις 30 Ιουνίου 2015 και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή και εξόφληση για τα μαθήματα τριμήνου που ακολουθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.3832800

Μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου

Τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου εκτός της προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στο σχέδιο και στη ζωγραφική, προετοιμάζουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Αρχιτεκτονικής, Α.Τ.Ε.Ι. Ταυτόχρονα αποτελούν μέρος του κύκλου των πιστοποιημένων προγραμμάτων σπουδών, «Διακοσμητής Εσωτερικών χώρων και Βιτρίνας», «Σχεδιαστής τεχνικών έργων».

Μαθηματα σχεδιου για πανελληνιες

Τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου είναι τα ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή τόσο σε σχολές Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως στην Αρχιτεκτονική όσο και σε σχολές Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, όπως στα τμήματα: Διακόσμησης, Γραφιστικής, Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων και Γραφικών Τεχνών.

Ο βαθμός των ειδικών μαθημάτων πολλαπλασιαζόμενος με το συντελεστή δύο (2), έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την εισαγωγή στις αντίστοιχες σχολές.

Η προετοιμασία για τα παραπάνω μαθήματα θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κάθε διαφορά στην βαθμολογία θα είναι σημαντική. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, η εξειδίκευση λόγω των σχετικών σπουδών όλου του προσωπικού, η ευελιξία στο πρόγραμμα συμμετοχής, η σοβαρότητα και υπευθυνότητά μας, καθώς και πολλά ακόμα αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για να μας επιλέξετε.

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…