Πάρτε το ποδήλατο σας…

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Πάρτε το ποδήλατο σας…

Εφόσον κάνετε χρήση ποδηλάτου για τις μετακινήσεις σας, δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε τις συνήθειές σας για να έρθετε στο χώρο μας. Εγκαινιάσαμε το νέο χώρο στάθμευσης ποδηλάτων στον όροφό μας για να είναι το ποδήλατό σας ασφαλές δίπλα σας όσο εσείς θα χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

Πάρτε το ποδήλατο σας

Παρατηρήσαμε ότι όλο και περισσότεροι μαθητές μας μετακινούνται με ποδήλατο, με αποτέλεσμα να βλέπουμε ακόμα περισσότερα ποδήλατα στην αυλή μας. Ως ένδειξη σεβασμού σε όλους όσους κάνουν χρήση ποδηλάτου για να έρθουν σε εμάς, καθώς επειδή και εμείς αγαπάμε το ποδήλατο, αφού άλλωστε το χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση για να ερχόμαστε στην εργασία μας, αποφασίσαμε να οργανώσουμε τον χώρο μας έτσι ώστε να μπορούν να σταθμεύσουν με ασφάλεια και άνεση τα οχήματά μας.
Το ποδήλατο είναι τα πιο αγαπητά και διαδεδομένα μεταφορικά μέσα σε όλο τον κόσμο, το οποίο σχεδόν όλοι το έχουμε λατρέψει από μικρή ηλικία. Επίσης είναι ένα μέσο το οποίο συνδυάζει τη γύμναση και την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων με τον οικονομικότερο δυνατό τρόπο, ενώ συγχρόνως μας οδηγεί στη μείωση της παθητικής και καθιστικής ζωής.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Η γυμναστική κάνει καλό στην υγεία αλλά και στην ψυχολογία. Δείτε επιγραμματικά μερικά από τα οφέλη της χρήσης του ποδηλάτου.

  • Ποδηλασία σε ανηφόρα με μικρή κλίση: Ενίσχυση της οστικής πυκνότητας
  • Ποδηλασία σε ανηφόρα με μικρή κλίση ή σε διαδρομή που περιλαμβάνει μικρή ανηφόρα, κατηφόρες, επίπεδες επιφάνειες για πάνω από μισή ώρα: βελτίωση καρδιοαγγειακού συστήματος
  • Μικρής διάρκειας σπριντ: Βοηθούν στην καλύτερη προσαρμογή και λειτουργία του κυκλοφορικού και καρδιακού συστήματος, στη βελτίωση αντοχής και αναπνοής
  • Με 1 ώρα ήπιας ποδηλασία: καίγονται 250-300 θερμίδες
  • Με 1 ώρα έντονη ποδηλασία: καίγονται έως και 900 θερμίδες
Το ποδήλατο μπορεί να γίνει ο ιδανικός τρόπος για μια ομαλή επιστροφή στην πόλη μετά τις διακοπές και ταυτόχρονα η αρχή για μια καθημερινότητα με άσκηση.
CLOSE
CLOSE