Νέα επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...
Επιτυχούσα κατατακτηρίων εξετάσεων

Νέα επιτυχία στις κατατακτήριες εξετάσεις 2015-2016

Η Αγγελική Τσιώλη είναι  απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Χωρίς να έχει καμία απολύτως επαφή και γνώση για το σχέδιο και τη ζωγραφική κατάφερε μέσα σε μια πολύ σύντομη χρονικά προετοιμασία, να πετύχει την εισαγωγή της με κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου με την πρώτη της προσπάθεια.

Η Αγγελική μιλάει στη συνέχεια για την εμπειρία της προετοιμασίας, τον νέο κόσμο που άνοιξε μπροστά της και για «Το Εργαστήρι Σχεδίου».

«Εργαζόμουν στη γειτονιά, στο κέντρο της Αθήνας  και είδα το διατηρητέο κτήριο επί των οδών Σόλωνος και Ζωοδόχου πηγής του εργαστηρίου. Πάντα ζήλευα τον κόσμο της δημιουργίας, της ζωγραφικής και του σχεδίου οπότε αποφάσισα να ζητήσω πληροφορίες.

Από την πρώτη επαφή ένιωσα οικεία και ζεστά στο εργαστήρι και σκέφτηκα ότι δεν έχω τίποτα να χάσω δοκιμάζοντας να προετοιμαστώ έστω για όσο χρόνο έχω και να τολμήσω να δοκιμάσω τις εξετάσεις. Τελικά το ένστικτό της επιλογής μου με δικαίωσε και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη για αυτή την επιτυχία.

Θέλω να αναφέρω ότι πέρα από το ζεστό, φιλόξενο (προσφορά του χώρου για επιπλέον εξάσκηση) και οικογενειακό κλίμα του εργαστηρίου, το γεγονός ότι οι καθηγητές μη προσκολλημένοι στα ωράρια του μαθήματος ήταν κοντά μου για να μου προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούσαν. Η θεματολογία της προετοιμασίας ήταν εκπληκτικά στοχευμένη στη θεματολογία των εξετάσεων.

Κατά την άποψη μου το στοιχείο που καθορίζει την επιτυχία είναι ο συνδυασμός της επιμονής στην εξάσκηση με το αντικείμενο με τη σωστή επιλογή καθηγητών!

Τέλος, θα συμβούλευα όλα εκείνα τα άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν τις κατατακτήριες εξετάσεις στο κόσμο των εικαστικών και της αρχιτεκτονικής να το τολμήσουν ανεπιφύλακτα. Τόσο το ταξίδι της προετοιμασίας (η νέα αντίληψη στο χώρο, στα χρώματα, η νέα επαφή με νέα ερεθίσματα) όσο και η τελική επιτυχία σε δυναμώνουν, σε κάνουν να νιώθεις πιο γεμάτος και πιο ζωντανός!»

Απόψεις: Αγγελική Τσιώλη, επιτυχούσα Κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016