Με ποδήλατο στη Δουλειά

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Με ποδήλατο στη δουλειά

Με ποδήλατο στη Δουλειά

Η εταιρεία μας, μεταξύ άλλων συμμετείχε στην ομαδική προσπάθεια της καμπάνιας με τίτλο “Με ποδήλατο στη Δουλειά”.

Το “Με ποδήλατο στη Δουλειά” είναι ένας φιλικός διαγωνισμός ο οποίος διεξάγεται κάθε χρόνο με στόχο να κινητοποιήσει εργαζόμενους για να μπορέσουν να πάνε περισσότερες φορές στη δουλειά με ποδήλατο για ένα μήνα. Η διεξαγωγή για το 2014 ήταν κατά τη διάρκεια 15 Μαΐου – 14 Ιουνίου.

Η εταιρεία μας συμμετείχε με ένα ποδηλάτη ο οποίος για το συγκεκριμένο διάστημα πραγματοποίησε 25 διαδρομές και συνολικά 450 χιλιόμετρα.

Η καμπάνια σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέτος καθώς συγκέντρωσε συνολικά 392 ποδηλάτες οι οποίοι διένυσαν συνολικά 69948.76 χιλιόμετρα. Αυτό κατά μέσο όσο μπορεί να μεταφραστεί σε εξοικονόμηση 6995 λίτρων καυσίμου καθώς και 16235 kg λιγότερο CO2.

Περιγραφή

Η καμπάνια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να εμπνεύσει εργαζόμενους να ξεκινήσουν να πηγαίνουν στη δουλειά με ποδήλατο. Δημιουργεί ποδηλατική κουλτούρα στους χώρους εργασίας και δίνει την ευκαιρία στους έμπειρους ποδηλάτες να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους συνεργάτες τους.

Σε ατομικό επίπεδο, κάθε ποδηλάτης που συμμετέχει καταγράφει μόνο τις διαδρομές και τα χιλιόμετρα που κάνει για ένα μήνα προς και από τη δουλειά στην ιστοσελίδα της καμπάνιας.

Η καμπάνια λειτουργεί καλύτερα σαν ομαδική προσπάθεια. Όποιος οργανώσει μια ομάδα, παρακινεί τους συνεργάτες του να συμμετέχουν. Όποιος οργανώσει τη συμμετοχή του, διαφημίζει την καμπάνια σε όλους τους συναδέλφους του.

Πληροφορίες

Δείτε τον διαδικτυακό τόπο της καμπάνιας εδώ: http://biketowork.gr