Μαθήματα Ψηφιακής Φωτογραφίας – Προσφορά έως 50% έκπτωση

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Το Εργαστήρι Σχεδίου σας προτείνει να παρακολουθήσετε τον κύκλο μαθημάτων που αφορούν στη ψηφιακή φωτογραφία και να κερδίσετε από την προσφορά για το τμήμα Μαρτίου.

Το σεμινάριο ψηφιακής φωτογραφίας απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας είτε καλλιτεχνικά, είτε ως εργαλείο της επαγγελματικής τους ιδιότητας, είτε επειδή απλά θέλουν να αναπτύξουν μια καινούργια δεξιότητα στο χώρο της τέχνης.

Ένα από τα βασικότερα θέματα του σεμιναρίου είναι ο δημιουργικός έλεγχος της ψηφιακής κάμερας και οι τρόποι αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας της φωτογραφίας. Στόχο έχει να εξοπλιστούν οι εκπαιδευόμενοι με βασικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των δυνατοτήτων που προσφέρουν σήμερα στον δημιουργό οι νέες τεχνολογίες.

Στο σεμινάριο ανατίθενται προαιρετικά φωτογραφικές εργασίες ή εναλλακτικά οι συμμετέχοντες φωτογραφίζουν, κατά τη δική τους επιθυμία ό,τι τους ενδιαφέρει και ακολουθεί ανάλυση επί αυτών.

Σε ότι αφορά στην προσφορά, ισχύει για εγγραφές στο τμήμα Μαρτίου ως εξής:

  1. Για δύο φίλους ή γνωστούς που εγγράφονται ταυτόχρονα ισχύει το κόστος των διδάκτρων του ενός ατόμου στην αρχική τιμή (έκπτωση 50%).
  2. Για μεμονωμένες εγγραφές θα ισχύει έκπτωση 40% στην αρχική τιμή.

Τα τμήματα είναι αυστηρά ολιγομελή.Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.3832800.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

CLOSE
CLOSE