Εξειδικευμένα σεμινάρια CAD: Autodesk Inventor

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Εφόσον επιθυμείτε να σχεδιάσετε μηχανολογικά, οι λύσεις Autodesk μπορούν να σας καλύψουν με πολλούς τρόπους. Εκτός από την απλή σχεδίαση με AutoCAD μπορείτε να κάνετε χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών μηχανολογικού σχεδιασμού όπως για παράδειγμα Autodesk Inventor.

Δείτε αναλυτικά παρακάτω τις λύσεις που μπορείτε να επιλέξετε.

Autodesk Inventor

Λύσεις μηχανολογικής σχεδίασης με εφαρμογές Autodesk:

Δισδιάστατη σχεδίαση με AutoCAD

Αφορά στη χρήση AutoCAD για σχεδίαση δισδιάστατων μηχανολογικών σχεδίων με τεχνικές λεπτομέρειες.
Σεμινάριο: AutoCAD Δισδιάστατη σχεδίαση (2D)

Τρισδιάστατη σχεδίαση με AutoCAD

Αφορά στη χρήση AutoCAD για σχεδίαση τρισδιάστατων μηχανολογικών σχεδίων τα οποία μπορούν να παράγουν και δισδιάστατα σχέδια με τεχνικές λεπτομέρειες σε AutoCAD 2D.
Σεμινάριο: AutoCAD Τρισδιάστατη σχεδίαση (3D)

Σχεδίαση συναρμολογημάτων με Autodesk Inventor

Αφορά στη χρήση Autodesk Inventor σε βασικό επίπεδο για το σχεδιασμό συναρμολογημάτων και λοιπών κατασκευών. Το Autodesk Inventor προσεγγίζει με μια διαφορετική λογική την έννοια του σχεδιασμού αφού παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας ευφυούς σχεδίου το οποίο θα ακολουθεί τη σκέψη του δημιουργού. Εφόσον υπάρξει ανάγκη, οτιδήποτε σχεδιαστεί στο Autodesk Inventor μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα από AutoCAD για τη δημιουργία σχεδίων τεκμηρίωσης.
Σεμινάριο: Autodesk Inventor Βασικό Επίπεδο

Μελέτη συναρμολογημάτων με Autodesk Inventor

Αφορά στη χρήση Autodesk Inventor σε ειδικό επίπεδο για το σχεδιασμό συναρμολογημάτων και λοιπών κατασκευών. Σε αυτό το επίπεδο ο χρήστης του Autodesk Inventor μπορεί να πειραματίζεται στον μηχανολογικό σχεδιασμό έτσι ώστε να βρίσκει βέλτιστες λύσεις και να οδηγεί με απόλυτα ελεγχόμενο ηλεκτρονικά τρόπο στην κατασκευή της μηχανής ή των εξαρτημάτων που μελετά.
Σεμινάριο: Autodesk Inventor Ειδικά Θέματα Ι & ΙI

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν νέα σεμινάρια. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα πατώντας εδώ ή καλέστε στα 2103832800 και 210 3824164 για περισσότερες πληροφορίες.

Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες στον δεσμό που ακολουθεί.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…