Έκθεση Workshop 2014 – Γιάννης Τσεκλένης

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Το Σάββατο 25 Οκτωβρίου Ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση με κύριο θέμα: Design Workshop “Εμπνέομαι και δημιουργώ από το έργο του Γιάννης Τσεκλένης”.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι υλοποιημένες ιδέες των συμμετεχόντων. Η καλύτερη ιδέα θα βραβευθεί και από την ψηφοφορία των επισκεπτών της έκθεσης.

 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι εργασίες που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του “Design Workshop” με θέμα «Εμπνέομαι και δημιουργώ από το έργο του Γιάννη Τσεκλένης». Επίτιμος καλεσμένος της εκδήλωσης είναι ο Γιάννης Τσεκλένης.

τσεκλένης Design Workshop 2014

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τα κατασκευασμένα αντικείμενα που αφορούν στο Design Workshop “Εμπνέομαι και δημιουργώ από το έργο του Γιάννης Τσεκλένης” από την εταιρεία ODYSSEY ATHENS, του Δ. Μπούσμπουρα και του Κ. Τζανάκη, δημιουργημένα από πρωτογενή υλικά όπως: μέταλλο, ξύλο, πέτρα κ.λ.π

https://www.facebook.com/odyssey.athens

Κλήρωση υποτροφιών

Με την ολοκλήρωση της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για δύο (2) υποτροφίες. Οι υποτροφίες έχουν αναλυτικά ως εξής:

Υποτροφίες που αφορούν σε Τέχνη:

Η κλήρωση αφορά σε μια υποτροφία η οποία αναλύεται ως εξής:

  • Παρακολούθηση μαθημάτων ζωγραφικής ενηλίκων (3ωρες την εβδομάδα) με έναρξη έως Ιανουάριο του 2015 συνολικής διάρκειας 1 μήνα.

Οι υποτροφίες αφορούν στο παρακάτω μαθήματα:

Υποτροφίες που αφορούν σε Τεχνολογία:

Η κλήρωση αφορά σε μια υποτροφία η οποία αναλύεται ως εξής:

  • Με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου, δίδεται σε μορφή υποτροφίας άλλο ένα χωρίς καμία χρέωση.

Οι υποτροφίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα από τα σεμινάρια που αφορούν:

Η υποτροφία μπορεί να συνδυαστεί και με τις τρέχουσες προσφορές. Η παρακολούθηση των σεμιναρίων αφορά σε έναρξη έως Ιανουάριο 2015 και η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Η κλήρωση θα γίνει σε άτομα που θα παρευρεθούν στην παρουσίαση.

Έκθεση Workshop 2014 – Γιάννης Τσεκλένης

Πρόγραμμα:Προσέλευση: 19:00

Παρουσίαση, Βράβευση, Κλήρωση: 20:00

Είσοδος Ελεύθερη

Πρόσβαση

Τοποθεσία: 8 Δυτικά – Ναός Τέχνης – Λεωφόρος Αθηνών 387

Γενικές Πληροφορίες

Το Εργαστήρι Σχεδίου” δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη της Ζωγραφικής, του Σχεδίου & της Φωτογραφίας, από τους αρχιτέκτονες Γρηγορία Μπαλμπούζη και Χρόνη Λουλάκη. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, τη ζωγραφική, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου ή το βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι δίπλα σε εκείνους που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, τις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα του σχεδίου και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Αρχιτεκτονικών σχολών. Σε ότι αφορά στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές όσο και για τις μεταπτυχιακές, υπάρχει η ειδική κατάρτιση στους συνεργάτες μας που χρειάζεται για όλα τα στάδια της προετοιμασίας των ξένων πανεπιστημίων από την προετοιμασία Portfolio έως την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.

Web: www.toergastirisxediou.gr

To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” ειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων κατάρτισης σε οτιδήποτε αφορά σε ψηφιακή σχεδίαση. Όσοι κάνουν επαγγελματικά χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών μπορούν να αποκτήσουν γνώση και πιστοποίηση γνώσης, δύο πολύτιμα επαγγελματικά εφόδια για την καθημερινή εργασία, την εξέλιξη της καριέρας ή ακόμα και για την ανεύρεση νέας εργασίας. Η εταιρεία είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των πιο γνωστών παγκόσμιων εταιρειών όπως είναι η Autodesk, Adobe, Pearson Vue, Certiport κ.ά. ενώ συνεργάζεται και με ελληνικούς φορείς όπως είναι η Α.Κ.Τ.Α. του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η Infocert, ο Ο.Α.Ε.Δ. για επιδότηση εκπαίδευσης κ.ά. To “Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες” πιστοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις (Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης). Η απόφαση χορήγησης άδειας λειτουργίας δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης με αρ. Φύλου 2677-Β/9-11-2011. Το Ε.Κε.Πις συγχωνεύτηκε με τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

web: www.loulakis.gr