Χρηματοδότηση υπηρεσιών μέσω δράσεων ΕΣΠΑ

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Χρηματοδοτήστε τις υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης με την ένταξή τους στις νέες δράσεις ΕΣΠΑ.

Δράσεις ΕΣΠΑ

Το νέο πρόγραμμα “Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ” είναι ενεργό και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση υπαγωγής. Στο πρόγραμμα, εκτός των άλλων, στις επιλέξιμες δαπάνες μπορείτε να συμπεριλάβετε τις υπηρεσίες μας στην κατηγορία (9) Συμβουλευτικές υπηρεσίες για δαπάνες αξίας μέχρι 10.000€.

Επιλέξτε από τη λίστα των σεμιναρίων που παρέχουμε και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω της αύξησης της παραγωγικότητας σας που προσφέρει η σωστή χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας. Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων εκτός από τη γνώση, αποκτάτε και επίσημη διεθνή πιστοποίηση Autodesk ή βεβαίωση παρακολούθησης αναγνωρισμένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Για να δείτε λίστα από τα σεμινάρια που παρέχουμε πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις, νέες επιχειρήσεις και υπο-σύσταση επιχειρήσεις όλων των κλάδων (Εμπόριο, Υπηρεσίες, Μεταποίηση, Τουρισμός) που (θα) απασχολούν έως 250 εργαζομένους (ΕΜΕ) και με κύκλο εργασιών έως 50εκ. €. Το ποσοστό επιχορήγησης κυμαίνεται από 40 έως 60% (ανάλογα με την περιοχή υλοποίησης της επένδυσης και το μέγεθος της επιχείρησης).

Αναλυτική ενημέρωση για το πρόγραμμα θα βρείτε στον οδηγό προγράμματος πατήστε εδώ.

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά στο 210 3832800 ή συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής στοιχείων (πατήστε εδώ) εδώ για να σας καλέσουμε εμείς.