Βιβλίο: 3ds Max Design – Οδηγός Εκμάθησης για κτιριακή σχεδίαση

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Οι εκδόσεις Ε.Ε.Σ. Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου ελληνικού βιβλίου  για τις εφαρμογές 3ds Max και 3ds Max Design με τίτλο:

3ds Max Design – Οδηγός Εκμάθησης για κτιριακή σχεδίαση

 

Περιγραφή

Το βιβλίο αποτελείται από 380 σελίδες και η διάθεσή γίνεται από την εταιρεία Ε.Ε.Σ. Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες ή από τα συνεργαζόμενα τεχνικά βιβλιοπωλεία.

Το βιβλίο απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, διακοσμητές και σχεδιαστές γενικότερα οι οποίοι δεν έχουν εμπειρία στη χρήση της εφαρμογής. Ο στόχος του βιβλίου είναι να μπορεί κάθε αναγνώστης να αποκτήσει γνώσεις ώστε να είναι δυνατή η παραγωγή ποιοτικών εικόνων με απλό τρόπο. Για την κατανόηση των μεθόδων εργασίας η ύλη παρουσιάζεται μέσω παραδειγμάτων χρήσης σε κτιριακά παραδείγματα.

Στο βιβλίο αναλύονται πρακτικές μέθοδοι χρήσης των εφαρμογών σε προετοιμασία κτιριακών παρουσιάσεων εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, ημέρας και νύχτας και τεχνικές δημιουργίας κίνησης (animation). Εκτός από τις βασικές γνώσεις, αναλύονται η σχεδίαση βασικών και ειδικών στοιχείων και αντικειμένων AEC, η αξιοποίηση 3D γεωμετρίας που έχει δημιουργηθεί σε σχεδιαστικές εφαρμογές όπως είναι οι AutoCAD, AutoCAD Architecture, Revit Architecture, Google Sketch Up, ArchiCAD κ.ά. η αξιοποίηση γεωμετρίας μοντέλων που διατίθενται στο internet, η επίπλωση χώρου με στοιχεία επεξεργασμένης βιβλιοθήκης 3d μοντέλων κ.ά. Επίσης αναλύονται ειδικές τεχνικές βελτίωσης απόδοσης φωτορεαλισμών, και η χρήση εφαρμογών σύνθεσης εικόνων για εξοικονόμηση χρόνου render.

Τα παραδείγματα και η ύλη αφορούν σε γενικές γνώσεις και είναι συμβατά με τις νεότερες εκδόσεις 3ds Max και  3ds Max Design. Στο βιβλίο θα βρείτε δωρεάν συνοδευτικό οπτικό δίσκο με αρχεία των ασκήσεων ταξινομημένα ανά κεφάλαιο και σειρά χρήσης, εικόνες των ασκήσεων έγχρωμες σε πλήρη ανάλυση, επιπρόσθετα βοηθήματα (υλικά, μοντέλα, φωτιστικά κ.ά.), αρχεία υποστήριξης όπως patches, Service Packs κ.α.

Για όλους όσους αγοράσουν το βιβλίο προβλέπεται η δωρεάν πρόσβαση στο E-learning που έχει δημιουργηθεί από το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες σε ειδικό τομέα ο οποίος έχει δημιουργηθεί ειδικά για το συγκεκριμένο βιβλίο και ειδική έκπτωση στο σεμινάριο «3ds Max-3ds Max Design Βασικό επίπεδο».

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

Γενικές Πληροφορίες

Ο συγγραφέας Χρόνης Λουλάκης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεγάλη εμπειρία στην εργασία με συστήματα C.A.D. Η επαγγελματική του ενασχόληση με το τεχνικό λογισμικό ξεκίνησε από το 1999. Σήμερα είναι Autodesk Authorized Training Specialist, εκπαιδεύει τους συνεργάτες και το προσωπικό της Autodesk στο εξωτερικό και Implementation Expert δηλαδή ειδικός οργάνωσης γραφείων για τη σωστή λειτουργία τους.  Ο ίδιος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το περιεχόμενο του βιβλίου, το οποίο έχει γραφτεί βάσει της πολύχρονης εμπειρίας του στη χρήση της εφαρμογής και στις ανάγκες του Έλληνα μηχανικού ή σχεδιαστή.

Η εταιρεία «ΕΕΣ ΛΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ» μεταξύ άλλων, είναι εξουσιοδοτημένο εκπαιδευτικό  και εξεταστικό κέντρο (Autodesk Authorized Training & Certification Center) και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες οργάνωσης  παραγωγής σε επαγγελματίες και τεχνικές εταιρείες. Το 2011 πιστοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις. Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης και λειτουργεί και ως αδειοδοτημένο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών με Αρ. Πιστοπ.: ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011.

Το βιβλίο είναι άμεσα διαθέσιμο και παραδίδεται από την επόμενη εργάσιμη ή έως τρεις εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την ώρα ολοκλήρωσης της παραγγελίας.