Προσφορά – “Πιστοποίηση εκ του ασφαλούς”

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Ευκαιρίες πιστοποίησης – Προσφορά

Η Autodesk σας παρέχει τη δυνατότητα να αναδείξετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις ανεξάρτητα από την παρακολούθηση των μαθημάτων, με τις νέες πιστοποιήσεις Autodesk Certified Associate ή Autodesk Certified Professional. Η απόκτηση του πιστοποιητικού γίνεται μετά από εξέταση στην εφαρμογή για την οποία ζητείται η πιστοποίηση. Η συμμετοχή σε εξετάσεις δεν προϋποθέτει την παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου, oι εξετάσεις προγραμματίζονται μετά από αίτηση του ενδιαφερόμενου.

Εάν για οποιοδήποτε λόγω πιστεύετε ότι μπορεί να χρειαστείτε δεύτερη φορά στις εξετάσεις τότε εμείς θα φροντίσουμε να σας το προσφέρουμε χωρίς επιπρόσθετο κόστος.

Για παράδειγμα, έστω ότι πιστεύετε πως γνωρίζετε καλά τη χρήση AutoCAD και θα θέλατε να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας χωρίς να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο. Έχετε όμως μία μικρή αμφιβολία ότι μπορεί για οποιοδήποτε λόγω να μην τα καταφέρετε με την πρώτη. Ελάτε σε εμάς και θα φροντίσουμε να δώσετε τις εξετάσεις σε ένα καλά οργανωμένο περιβάλλον με όλες τις ανέσεις σας. Εάν για οποιοδήποτε λόγω δεν καταφέρετε να περάσετε το τεστ με την πρώτη, εμείς θα σας δώσουμε τη δυνατότητα να ξαναδώστε το ίδιο τεστ, την ίδια ημέρα ή ακόμα και αργότερα μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα το οποίο μπορεί να χρειαστείτε για να προετοιμαστείτε. Με αυτόν τον τρόπο σας βοηθάμε να αποκτήσετε την πιστοποίηση που θέλατε, χωρίς να προβληματίζεστε άμεσα για την απόδοσή σας.

Autodesk Certification

Για τον μήνα Μάιο και μόνο προσφέρουμε περιορισμένο αριθμό πιστοποιήσεων με δικαίωμα δωρεάν επανεξέτασης. Οι πιστοποιήσεις είναι άμεσα διαθέσιμες, εκμεταλλευτείτε την προσφορά όσο αυτές υπάρχουν. Οι διαθέσιμες πιστοποιήσεις αφορούν σε:

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιστοποιήσεις, μεταβείτε στο δεσμό που ακολουθεί.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

CLOSE
CLOSE