Επιταγή Εισόδου, Voucher 2014 για ανέργους 25 έως 29 ετών – Πληροφορίες

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Επιταγή Εισόδου – Voucher 2014 για ανέργους 25 – 29 ετών

Δυνατότητα υποβολής αίτησης

Άνοιξε εκ νέου η δυνατότητα υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα “Επιταγή Εισόδου – Voucher 2014 για ανέργους 25 έως 29 ετών”. Το πρόγραμμα αποτελεί τη συνέχεια του προγράμματος που ολοκληρώθηκε ήδη στο έτος 2013 και δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν ή δεν είχαν λάβει μέρος να υποβάλουν την αίτηση τους τώρα. Το σύστημα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις θα δέχεται αιτήσεις έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Παράλληλα με την αίτηση σας μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής στοιχείων που θα βρείτε στη ακόλουθη σελίδα. με βάση τα στοιχεία που μας στέλνετε, οργανώνουμε τις συνεντεύξεις εργοδοτών και υποψηφίων.

Ακολουθούν Συνοπτικά Πληροφορίες όπως έχουν ανακοινωθεί για το νέο πρόγραμμα.

Για δικαιούχους

Το νέο πρόγραμμα “Επιταγή Εισόδου – Voucher 2014 για ανέργους 25 έως 29 ετών” είναι ενεργό και αφορά σε 30.000 άνεργους νέους/ες  που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • να είναι Απόφοιτοι ΑΕΙ – ΤΕΙ, που έχουν γεννηθεί από 1/1/1985 μέχρι 31/12/1989
  • ή να είναι Απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν γεννηθεί από 1/1/1985 μέχρι 31/12/1989.

Το πρόγραμμα Voucher 2014 Περιλαμβάνει

  • Θεωρητική Κατάρτιση 80 ωρών με επίδομα 480€ (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).
  • Πρακτική εξάσκηση σε αξιόπιστες ανερχόμενες και ανθεκτικές στην κρίση επιχειρήσεις για 450 ώρες σε διάστημα 6 μηνών με αμοιβή 2.280 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) για απόφοιτοι Γυμνασίου/ Λυκείου/ ΙΕΚ, ή 2.550 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων) για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.
  • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζόμενων, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, αλλά και σε επιπρόσθετες υπηρεσίες για την μετατροπή της πρακτικής άσκησης σε σύμβαση εργασίας και τοποθέτησή του στην επιχείρηση πρακτικής.

Για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν και να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, σε εποχή οικονομικής κρίσης αφού προσφέρονται (ανάλογα με τον αριθμό απασχολούμενου προσωπικού στην επιχείρηση), εργαζόμενοι για 450 ώρες ο καθένας, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη αμοιβή από την επιχείρηση ή άλλη ασφαλιστική επιβάρυνση.

Επικοινωνήστε για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα κατάρτισης που παρέχουμε ή εφόσον είστε επιχείρηση για να φροντίσουμε για την εύρεση προσωπικού.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά στο 210 3832800 ή συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα.