Παραγγελία βιβλίων

Το καλάθι σας (0 βιβλία)
Το καλάθι σας είναι άδειο
Σύνολο: 0.00€

Πληροφορίες Χρεώσεων

Για αντικαταβολή

Για αντικαταβολές με χρήση εταιρείας Courier (εντός δικτύου πανελλαδικά): 1. Για παραγγελίες άνω των 30€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν, 2. Για παραγγελίες μικρότερες των 30€ υπάρχει επιπρόσθετη επιβάρυνση +7.00€ Εφόσον η αποστολή βρίσκεται εκτός δικτύου Courier μπορείτε να επιλέξετε αντικαταβολή με χρήση ταχυδρομείου οπότε θα υπάρξει ως επιβάρυνση το κόστος των μεταφορικών με χρέωση παραλήπτη (περίπου 7.00 έως 16.00 €).

Για κατάθεση σε τράπεζα

Εφόσον κάνετε κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης: 1. Για παραγγελίες άνω των 30€ η αποστολή γίνεται Δωρεάν, 2. Για παραγγελίες μικρότερες των 30€ υπάρχει επιπρόσθετη επιβάρυνση +7.00€

Αποστολές Εκτός Ελλάδος

Εφόσον μένετε εκτός Ελλάδος, προτείνουμε να ζητήσετε το βιβλίο από το κοντινότερο βιβλιοπωλείο σας και να τους προτείνετε να επικοινωνήσουν μαζί μας. Συνήθως μπορούμε να στείλουμε παραγγελίες μέσω διανομέων με αποτέλεσμα να μην επιβαρυνθείτε με κόστος αποστολής και να παραλάβετε απόδειξη ή τιμολόγιο από το τοπικό σας κατάστημα.
Για αποστολή σε Κύπρο υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με επιπρόσθετη επιβάρυνση περίπου 20.00€

Αποστολές χονδρικής:

Για όλα τα βιβλιοπωλεία παρέχονται ειδικές εκπτώσεις σε τιμές χονδρικής ανεξάρτητα από την ποσότητα της παραγγελίας. Το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τους παραλήπτες. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για την έκδοση του τιμολογίου.