Πιστοποίηση Autodesk Certified Instructor…

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Ανανεώσαμε τις πιστοποιήσεις μας ως Autodesk Certified Instructor. Ο Χρόνης Λουλάκης υπεύθυνος για την ύλη και την διεξαγωγή των σεμιναρίων στο ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες, ανανέωσε μετά από εξετάσεις την επάρκεια του ως για τις εφαρμογές 3ds Max και Revit Architecture. Η πιστοποίηση αφορά στην αποδεδειγμένη ικανότητα δημιουργίας εκπαιδευτικού υλικού, στην παράδοση σεμιναρίων σε ενήλικες και στην κατανόηση και βαθειά γνώση στη χρήση εξειδικευμένων εφαρμογών.

Η πιστοποίηση Certified Instructor βρίσκεται στην ανώτατη κατηγορία και αναγνωρίζεται παγκόσμια από ιδιωτικές εταιρείες και εκπαιδευτικούς φορείς, ενώ δεν έχει σχέση με την πιστοποίηση Aproved Instructor  η οποία παρέχεται στους εκπαιδευτές των Authorized Training Centers, αφορά στο εκπαιδευτικό κέντρο και στην άδεια διδασκαλίας εφαρμογών Autodesk.

Ο Χρόνης Λουλάκης είναι καταρτισμένος ειδικός στη βελτίωση απόδοσης εκπαιδευτών με γνώσεις σε ότι αφορά τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Το έτος 2010 εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από την Autodesk ως ειδικός σχεδιασμού και οργάνωσης σεμιναρίων. Παράλληλα πιστοποιήθηκε ως Certified Instructor (Πιστοποιημένος εισηγητής) σε συνέχεια του τίτλου Approved Instructor (Εγγεκριμένος εισηγητής) τον οποίο κατέχει από το 2001 ως εισηγητής σε εξουσιοδοτημένα εκπαιδευτικά κέντρα Autodesk.

Το πρόγραμμα Autodesk Certified Instructor (ACI), βασικό στοιχείο του APEX (Autodesk Professional Excellence), έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες εισηγητές. Βασιζόμενο σε μια μακρόχρονη δέσμευση προς την εκπαίδευση, το πρόγραμμα ACI παρέχει στους εισηγητές μια παγκόσμια αναγνώριση ικανοτήτων με πιστοποίηση από την Autodesk.

Ο Χρόνης Λουλάκης ειδικεύεται στο χώρο στης εκπαίδευσης στις εφαρμογές Autodesk με επαγγελματική  εμπειρία από το έτος 1999. Από το 2001 εργάζεται και για την εταιρεία Autodesk όπου παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες της ως ειδικός σύμβουλος (Autodesk Consultant).

Για να δείτε λίστα με όλες τις εκπαιδεύσεις Autodesk, μεταβείτε στο δεσμό που ακολουθεί.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

CLOSE
CLOSE