Νέες δυνατότητες: 3D εκτυπώσεις

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

3d εκτυπώσεις

Νέες δυνατότητες για 3D εκτυπώσεις

Πρόσφατα κατασκευάσαμε τον νέο μας τρισδιάστατο εκτυπωτή για 3D εκτυπώσεις αντικειμένων. Η επιλογή της κατασκευής και όχι αγοράς έτοιμου εκτυπωτή δεν ήταν τυχαία καθώς έτσι αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία και βαθύτερες γνώσεις. Έτσι μπαίνουμε πλέον πιο δραστικά στον χώρο της τρισδιάστατης κατασκευής προπλασμάτων.

Για να δείτε εικόνες της κατασκευής πατήστε εδώ.

3D εκτυπώσεις

Για την πιο ολοκληρωμένη πλαισίωση των υπηρεσιών που παρέχουμε εκτός από τα σεμινάρια εκμάθησης μεθόδων σχεδίασης και προετοιμασίας για 3D εκτυπώσεις, σας δίνουμε την δυνατότητα να μας στείλετε για να εκτυπώσουμε το δικό σας μοντέλο. Η μέγιστη διάσταση που μπορούμε να εκτυπώσουμε είναι 210, 297, 220 με ανάλυση έως Very high – 50 microns.

Η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε ως κατασκευαστής 3D εκτυπώσεων από το 3dhubs.com. Η πιστοποίηση έγινε μετά από την ολοκλήρωση της διαδικασίας που ορίζεται από τον οργανισμό και έτσι μπήκε στην λίστα με άλλους παρόχους 3D εκτυπώσεων σε όλον τον κόσμο.

Για να δείτε την σελίδα μας στον οργανισμό πατήστε στον δεσμό που ακολουθεί:

https://www.3dhubs.com/athens/hubs/ees-loulakis

Εκπαίδευση

Για όσους επιθυμούν να μάθουν να χειρίζονται και να σχεδιάζουν μοντέλα που προορίζονται για 3D εκτυπώσεις, ή να εντάξουν τις 3D εκτυπώσεις στην διαδικασία παραγωγής πρωτοτύπων μοντέλων για την εργασία τους, δημιουργήσαμε ειδικά σεμινάρια. Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε άτομα που γνωρίζουν τουλάχιστον μια σχεδιαστική εφαρμογή και είναι ταχύρρυθμα. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες παρακάτω:

3D Print για χρήστες σχεδιαστικών εφαρμογών

3D Printing για όλους

 

Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάρια για 3D εκτυπώσεις που οργανώνουμε πατήστε στον δεσμό που ακολουθεί:

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…