Επιταγή Εισόδου – Voucher Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις

Επιταγή εισόδου voucher στην αγορά εργασίας για ανέργους έως 29 ετών.

Voucher Θέσεις εργασίας

Περιγραφή

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άνεργους νέους/ες που έχουν επιλεχθεί και κατέχουν αριθμό voucher. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση, πρακτική εξάσκηση σε αξιόπιστες ανερχόμενες και ανθεκτικές στην κρίση επιχειρήσεις και αμοιβή.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν και να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, σε εποχή οικονομικής κρίσης αφού προσφέρονται (ανάλογα με τον αριθμό απασχολούμενου προσωπικού στην επιχείρηση), χωρίς να απαιτείται πρόσθετη αμοιβή από την επιχείρηση ή άλλη ασφαλιστική επιβάρυνση.

Ενδεικτική λίστα συνεργαζόμενων επιχειρήσεων

Η λίστα με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στις οποίες μπορεί να απασχοληθούν οι καταρτιζόμενοι ανανεώνεται συνεχώς. Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά, επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημοσιευθούν τα στοιχεία και τις ανάγκες τους. Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να προσλάβουν αλλά δεν επιθυμούν δημόσια προβολή δεν περιλαμβάνονται στις παρακάτω λίστες.

Papapolitis Α.Ε.Β.Ε. (web)

Η εταιρία Papapolitis ιδρύθηκε το 1967 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών για το Μπάνιο και το Δάπεδο και από το 1998 και Επίπλων Κουζίνας. Την τελευταία δεκαετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των Ειδών Υγιεινής & Πλακιδίων στην Ελλάδα και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης. Η εταιρεία εδρεύει στη Βούλα, ενώ διαθέτει δίκτυο καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και συγκεκριμένα στη Βούλα, στην Κηφισιά, στην Αγ. Παρασκευή και στο Μαρκόπουλο Αττικής, καθώς και πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής, επίσης στο Μαρκόπουλο Αττικής.
Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς: (α) ιδιώτες, που χτίζουν το νέο τους σπίτι ή ανακαινίζουν το παλιό τους, (β) επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εργολάβους οικοδομών κλπ), (γ) μεγάλες τεχνικές εταιρείες, που κατασκευάζουν ειδικά projects.

Απασχόληση: 13 Άτομα, 4 Υπάλληλοι Reception, 1 Courrier, 2 IT, 2 Λογιστήριο, 4 Πωλητές.

4CAD ΕΠΕ (web)

Η εταιρία 4CAD ΕΠΕ, εξουσιοδοτημένη για το λογισμικό της Autodesk, παρέχει πλήρεις λύσεις για το μηχανικό και τεχνικές εταιρίες, καθώς επίσης και τεχνική υποστήριξη με την αξιοπιστία και τη συνέπεια που της παρέχει η μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της σε μελετητικά γραφεία, στον εξουσιοδοτημένο διανομέα και συνεργάτες της Autodesk στην Ελλάδα. Η εταιρία στελεχώνεται από μηχανικούς και ειδικεύεται στο λογισμικό γενικής σχεδίασης AutoCAD, αρχιτεκτονικής σχεδίασης Architectural Desktop, σε GIS & WEB GIS λύσεις, στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών, στην οργάνωση επιχειρήσεων με σκοπό την πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO (ISO 9001, 14000, 22000) καθώς και στην υλοποίηση επενδυτικών και οικονομοτεχνικών μελετών (business plan, επιχορηγήσεις).

Απασχόληση: 1 Άτομο.

BLOCK722 (web)

Block722 is an Athens based architectural practice. It was founded in 2009 by Sotiris Tsergas,  Katja Margaritoglou and Konstantinos Korfiatis. Block722 works in the architectural, as well as in the interior and construction fields through Block722+, managing a wide variety of projects from the planning state throughout completion. The office’s individual and collective experience ensures the collaboration with competent and specialized suppliers and craftsmen, ensuring the meticulous realization of the architectural concept. A close relation with the client is important, ensuring a successful collaboration and outcome.

Εφημερίδα Κοινωνική (web)

Η “ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ” είναι ημερήσια Πολιτική, Οικονομική και Ναυτιλιακή εφημερίδα που διανύει το 48ο έτος ανελλιπούς κυκλοφορίας με έδρα τον Πειραιά. Ιδιοκτήτης και Εκδότης της, από το 1985 είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ που είναι και μέλος της Ένωσης Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων (ΕΙΗΕΕ). Η εφημερίδα είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ελέγχου Διαφάνειας του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου (ΕΡΣ) καθώς και στην κατάσταση της Γεν. Γραμματείας Ενημέρωσης για τις υποχρεωτικές δημοσιεύσεις ισολογισμών και διακηρύξεων.

Απασχόληση: 2 Άτομα.

Oceanic security S.A. (web)

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες ασφάλειας και φύλαξης στην Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Χαλκίδα.

Απασχόληση: 30 Άτομα.

Overmedia Α.Ε. (web)

Η εταιρεία OVERMEDIA δραστηριοποιείται στο χώρο της ανάπτυξης εφαρμογών πώλησης, παραγωγή εικόνας ήχου πολυμέσων. Δημιουργεί Ολοκληρωμένες Επιχειρηματικές και Επικοινωνιακές Λύσεις, με τη χρήση Τεχνολογιών Αιχμής.

Απασχόληση: 3 Άτομα.

AKTIS AVTeam (web)

AKTIS AVTeam is a certified ISO TUV-Nord company and was founded in 1999 and continues the long-standing efforts of the TAN Papantonopoulos Film and Television School, one of the premier film and television schools in Athens from 1963-2005. Our eductional interests provided programs in telecommunications, film and television production.

Απασχόληση: 1 Άτομο, Γραφίστας

Δημητράκας Γιώργος (web)

Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στα είδη μπάνιου και τον βιομηχανικό σχεδιασμό εισάγοντας και παράγοντας ποιοτικά αξεσουάρ μπάνιου.

Απασχόληση: 2 Άτομα.

Γ. Μπέσσας – Μ. Μπέσσα Ο.Ε. (web)

Πρόκειται για εταιρεία που απαρτίζεται από Αρχιτέκτονες και Πολιτικούς Μηχανικούς και ειδικεύεται σε τεχνικά έργα καθώς και σε παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Απασχόληση: 1 Άτομο.

PhotoNikolastudio (web)

Η εταιρεία λειτουργεί για πάνω από 10 έτη με κύριο αντικείμενο τη φωτογράφιση εκδηλώσεων.

Απασχόληση: 1 Άτομο. Φωτογράφος Studio

Αιτήσεις για δικαιούχους και επιχειρήσεις

Εάν είστε δικαιούχος του προγράμματος, ή επιχείρηση / ελευθερος επαγγελματίας και επιθυμείτε να απασχολήσετε προσωπικό, στείλτε μας μια αίτηση κάνοντας χρήση των παρακάτω δεσμών. Η αίτηση δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική και εξυπηρετέι στην ορθότερη και ταχύτερη ενημέρωσή σας.

Αίτηση ενημέρωσης προγραμμάτων

Για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προγράμματά που έχουν προγραμματιστεί, μπορείτε να στειλετε αίτηση ενημέρωσης πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί.

Αίτηση ενημέρωσης για προγράμματα καταρτιζομένων

Αίτηση ενημέρωσης για επιχειρήσεις

Εφόσον ενδιαφέρεστε να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα με την δωρεάν απασχόληση προσωπικού στην επιχείρησή σας, ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε πατώντας στο κουμπί που ακολουθεί.

Αίτηση ενημέρωσης για επιχειρήσεις

επιδοτήσεις ΕΣΠΑ