Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Επιδοτήσεις ΕΣΠΑ

ΕΣΠΑ - espa - επιδοτήσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Προγράμματα ΕΣΠΑ: επιδοτήσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες

Η εταιρεία ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης οι οποίες μπορούν να ενταχθούν και να επιδοτηθούν και από τα προγράμματα ΕΣΠΑ. Σε απόλυτη συνεργασία με την επιχείρηση, τον επαγγελματία ή την εταιρεία που έχει αναλάβει το mentoring μπορεί να οργανωθεί η παροχή τυπικών ή και εξειδικευμένων υπηρεσιών ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε προγράμματος. Εφόσον πρόκειται να ενταχθείτε σε μια δράση ΕΣΠΑ, προτείνουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να βρούμε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε και να σας δώσουμε τα απαραίτητα έγγραφα για να τις συμπεριλάβετε στην επιδότηση. με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αυξήσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας ακόμα περισσότερο αφού μειώνοντας το κόστος θα μπορέσετε να λάβετε ακόμα περισσότερα χρήσιμα εφόδια.

Ενδεικτικές υπηρεσίες

Ακολουθούν ενδεικτικά οι υπηρεσίες για τις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς:

  • Εκπαίδευση σε χρήση λογισμικού,
  • Υποστήριξη σε χρήση λογισμικού,
  • Εξειδικευμένη υποστήριξη σε σχεδιασμό,
  • Υποστήριξη για καταγραφή και βελτιστοποίηση παραγωγικής διαδικασίας,
  • Ανάπτυξη λύσεων παραγωγής,
  • Υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης ή του επαγγελματία.

Διαδικασία

Εφόσον πρόκειται να υποβάλετε μια νέα πρόταση ΕΣΠΑ θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε λύσεις. Στη συνέχεια θα καταρτίσουμε για εσάς τις προσφορές που θα εντάξετε στο σχέδιο σας σύμφωνα με τις υποδείξεις του υπευθύνου για το πρόγραμμα.

Εάν είστε ήδη σε ένα πρόγραμμα για το οποίο έχετε πάρει έγκριση και εφόσον επιθυμείτε να συμπληρώσετε το οικονομοτεχνικό σκέλος με τις υπηρεσίες μας, θα ακολουθήσουμε αντίστοιχα την διαδικασία της καταγραφής των αναγκών σας, την κατάρτιση προσφορών και την υλοποίησή τους μέσα στα αναλογούντα χρονικά πλαίσια.

Οι δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε σε μας θα τιμολογηθούν αντίστοιχα και σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από το πρόγραμμα οπότε ωφελείστε σημαντικά αφού το πραγματικό σας κόστος μειώνεται στο ποσοστό της επιδότησης.

Αίτηση Ενημέρωσης

Εφόσον έχετε ενταχθεί στο πρόγραμμα και επιθυμείτε κάποιες από τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να καλέσετε για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά στο 210 3832800 ή να συμπληρώστε την φόρμα αποστολής στοιχείων εδώ για να σας καλέσουμε εμείς.

Αίτηση Ενημέρωσης για επιδοτήσεις

Χρήσιμες Πληροφορίες

Ακολουθούν πληροφορίες για διαδικτυακούς τόπου που σχετίζονται με επιδοτήσεις.

ΕΣΠΑ