Διαγωνισμός: Ζωγραφίζω πρόσωπα

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Ζωγραφίζω πρόσωπα

Διαγωνισμός: Ζωγραφίζω πρόσωπα

Αν αγαπάτε τη ζωγραφική, μπορείτε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό που οργανώσαμε με τίτλο “Ζωγραφίζω πρόσωπα”.  Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε υποτροφία ενός έτους για τα μαθήματα ελευθέρου σχεδίου στο τμήμα προετοιμασίας για τις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Καλών Τεχνών.

Ο διαγωνισμός αφορά σε μαθητές που ολοκλήρωσαν φέτος την Γ’ γυμνασίου και ενδιαφέρονται να προχωρήσουν τις σπουδές τους στη ζωγραφική και στις καλές τέχνες  και επιθυμούν να εισαχθούν σε ξένα ή ελληνικά πανεπιστήμια σχετικών ειδικοτήτων.

Διαδικασία συμμετοχής

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό γίνεται με την κατάθεση ενός φακέλου το οποίο θα περιέχει μια σελίδα μεγέθους Α4 η οποία θα εμπεριέχει το διαγωνιζόμενο θέμα. Η δημιουργία μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε υλικό επιθυμεί ο συμμετέχων. Οι φάκελοι παραδίνονται ή αποστέλνονται ταχυδρομικώς μέχρι τέλος Ιουλίου στα στοιχεία: Προς ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες, Υπόψη για τον διαγωνισμό “Ζωγραφίζω πρόσωπα”, στη διεύθυνση: Κωλέττη 9, Αθήνα, 10681. Στην σελίδα Α4 στο πίσω μέρος θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα ενώ στον φάκελο ή σε ένα άλλο χαρτί θα πρέπει να αναγράφονται αναλυτικά εκτός από το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι σταθερό και κινητό τηλέφωνο καθώς και email μαθητή και κηδεμόνα.

Εφόσον χρειαστείτε επιπρόσθετες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 3832800.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

CLOSE
CLOSE