Εύα Κωνσταντάκου, επιτυχούσα Κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016

Ενημερώθηκα για Το Εργαστήρι Σχεδίου από φίλο μου και τα θέματα που θα ήθελα να αναφέρω μιας και με ικανοποίησαν με το παραπάνω, μεταξύ άλλων, είναι: Η απεριόριστη πρόσβαση στο χώρο για εξάσκηση μέσα στο κατάλληλο διαμορφωμένο περιβάλλον και η προσέγγιση και η οικειότητα των καθηγητών!

Και τα δυο κριτήρια ήταν πολύ σημαντικά για την τελική μου επιτυχία,την εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική που πάντα ονειρευόμουνα. Τα στοιχεία που καθορίζουν την επιτυχία κατά την προσωπική μου άποψη είναι η επιμονή, η καλή οργάνωση η σωστή προετοιμασία και η κατάλληλη καθοδήγηση.

Θα συμβούλευα όλα τα άτομα που ενδιαφέρονται να δοκιμαστούν στις κατατακτήριες εξετάσεις να επιλέξουν καθοδήγηση που τους εμπνέει πάνω από όλα!

Εν κατακλείδι θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ τους συντελεστές αυτής της ΥΠΕΡΟΧΗΣ ομάδας του Εργαστηρίου, τη διοίκηση, τις κοπέλες στη γραμματεία, τους καθηγητές μου έναν, έναν ξεχωριστά, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Η Εύα Κωνσταντάκου είναι απόφοιτος του τμήματος Τ.Ε.Ι. Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτηρίων της Πάτρας, είναι επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις αρχιτεκτονικής 2015-2016 του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Απόψεις: Εύα Κωνσταντάκου, επιτυχούσα Κατατακτηρίων εξετάσεων 2015-2016

Δείτε όλες τις Απόψεις

CLOSE
CLOSE