loulakis logo

loulakis.gr

Πληκτρολογήστε για να βρείτε ότι σας ενδιαφέρει (ελάχ. 3 γράμματα)

We are Hiring / Αναζητάμε Συνεργάτες - https://loulakis.gr/jobs/

espa loulakis

Υπάλληλος Γραφείου

Απόκτηση εξειδικευμένων εφοδίων γνώσης τα οποία δίνουν τη δυνατότητα απασχόλησης σε χώρους της διοίκησης (γραφεία) επιχειρήσεων ή οργανισμών.

Πιστοποιήσεις

Το Ε.Ε.Σ. Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες Ε.Ε. ακολουθώντας όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έχει έχει αδειοδοτηθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Certified Company – ΕΟΠΠΕΠ


 

Περιγραφή

Tο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν εξειδικευμένα εφόδια γνώσης τα οποία δίνουν τη δυνατότητα απασχόλησης σε χώρους της διοίκησης (γραφεία) επιχειρήσεων ή οργανισμών.

Το πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων Επαγγελματικών Προσόντων (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Ορισμός του επαγγέλματος ή και της ειδικότητας

Ως Υπάλληλος Γραμματειακής – Διοικητικής Υποστήριξης (Υπάλληλος γραφείου) είναι ο εργαζόμενος που αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει στο πλαίσιο μιας οργανωτικής – ιεραρχικής δομής και μέσω προκαθορισμένων οδηγιών και διαδικασιών, μέρος ή σύνολο διοικητικών – υποστηρικτικών εργασιών γραφείου ενός οργανισμού, υπό την καθοδήγηση Προϊσταμένου και με σκοπό την αποτελεσματική λειτουργία του οργανισμού.

Σε ένα δεύτερο, περισσότερο σύνθετο και διακριτά ανώτερο επίπεδο επαγγελματικής ιεραρχίας, συναντάται ο «Γραμματέας Διεύθυνσης», του οποίου οι λειτουργίες, οι εργασίες και τα εργασιακά καθήκοντα είναι κατ ́ ουσία τα ίδια με αυτά του Υπαλλήλου Γραμματειακής – Διοικητικής Υποστήριξης, είναι ωστόσο πιο σύνθετα καθώς έχουν ως σημείο αναφοράς την οργάνωση, συντονισμό, επίβλεψη της λειτουργίας των δραστηριοτήτων και εργασιών των ανώτερων διευθυντικών στελεχών των επιχειρήσεων ή οργανισμών και προϋποθέτουν μεγαλύτερο βαθμό ευθύνης και πρωτοβουλίας.

Ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Το επάγγελμα εξασκείται ελεύθερα στην αγορά εργασίας και η άσκησή του δεν υπόκειται σε κανενός είδους ρυθμιστικό ή νομοθετικό πλαίσιο. Με άλλα λόγια δεν προϋποθέτει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Το επάγγελμα ρυθμίζεται όμως σε ένα σημαντικό βαθμό σε ότι αφορά τους γενικούς όρους αμοιβής και εργασίας του, από τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας σε ομοιοεπαγγελματικό, κλαδικό ή επιχειρησιακό επίπεδο. Έτσι, στο πεδίο των συλλογικών ρυθμίσεων εργασίας (συλλογικές συμβάσεις ή διαιτητικές αποφάσεις) και πάντα σε ότι αφορά τους τομείς Διοίκησης (ή καλύτερα στα επαγγέλματα που ασκούνται σε γραφεία), ρυθμιστικές διατάξεις ως προς τους όρους αμοιβής και εργασίας υπάρχουν για συγκεκριμένες κατηγορίες (ειδικότητες) εργαζομένων όπως α) υπάλληλος γραφείου β) γραμματέας διοίκησης γ) λογιστής και βοηθός λογιστή δ) αποθηκάριοι, κλητήρες (σ.σ. η ειδικότητα αυτή ασκείται εντός των γραφείων) κ.ά.

* Τα παραπάνω κείμενα αναφέρονται σε αποσπάσματα από το αντίστοιχο εγκεκριμένο επαγγελματικό περίγραμμα που υλοποιήθηκε από το Ε.Κε.Πις. με βάση το «Ε.Π. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013» ΕΡΓΟ: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ 145 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΩΝ».

Τι θα μάθετε

Πληροφορίες υλοποίησης

  • Διάρκεια σε ώρες: 150

Διδασκόμενο αντικείμενο:

  • Επεξεργασία κειμένου,
  • Υπολογιστικά φύλλα,
  • Βάσεις δεδομένων,
  • Παρουσιάσεις.

Τι περισσότερο παρέχεται

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η απόδοση σας. Για αυτόν τον λόγο δεν παρέχουμε απλά λίγες εκπαιδευτικές ώρες μαθήματος, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία εκπαίδευσης. Μαζί με το δικαίωμα παρακολούθησης σε ένα από τα σεμινάρια μας, αποκτάτε μια σειρά από επιπρόσθετες παροχές οι οποίες θα σας βοηθήσουν να καταφέρετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάθε μια από τις παροχές μας έχει δημιουργηθεί από ειδικούς λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες που καταγράψαμε από την πολύχρονη εμπειρία μας.

εξοπλισμός

Στους οργανωμένους χώρους μας, παρέχουμε ηλεκτρονικό υπολογιστή κ.ά. για να επικεντρωθείτε στην εκμάθηση και όχι στις ρυθμίσεις.

green room

Η χαλάρωση βοηθάει σημαντικά στην μάθηση. Στα διαλείμματα θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε στον οργανωμένο χώρο που διαθέτουμε.

δωρεάν Wi-Fi

Στον χώρο μας παρέχουμε δωρεάν Wi-Fi από αυτόνομη γραμμή για να είστε σίγουροι πως ότι και αν γίνει θα μπορείτε να παραμείνετε συνδεμένοι.

Ποια πιστοποίηση λαμβάνετε

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου και λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Βεβαίωση παρακολούθησης Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Το σεμινάριο είναι εγκεκριμένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης προσόντων και Προσανατολισμού Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Η Βεβαίωση παρακολούθησης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους φορείς ή και για απόκτηση μορίων σε φακέλους Ε.Σ.Π.Α. ανάλογα με την προκύρηξη που αναρτάται κατά περίπτωση.

Για να κρατήσετε θέση και να ενημερωθείτε για περισσότερες λεπτομέρειες
καλέστε μας τώρα

Αίτηση ενημέρωσης

Συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας για να καταγράψουμε το ενδιαφέρον σας και να σας ενημερώσουμε για τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιλογή σας.

Σημείωση: Η αποστολή των στοιχείων σας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε δέσμευση αλλά ούτε κατοχυρώνει μια θέση.

    Το όνομα σας (απαραίτητο)

    Το επώνυμο σας (απαραίτητο)

    Το email σας (απαραίτητο)

    Τηλέφωνο επικοινωνίας (απαραίτητο)

    Θέμα

    Το μήνυμά σας

    Αφού λάβουμε το μήνυμα, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εφόσον αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την αποστολή, καλέσετε άμεσα στα τηλ: 210 3832800 - 210 3824164.


    Με την αποστολή δηλώνετε τη συγκατάθεσή σας για να λάβουμε τα παραπάνω δεδομένα και να σας ενημερώσουμε για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να κοινοποιήσουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους.


    Facebooklinkedinyoutubevimeoinstagram