Νέα εμπειρία στην εκπαίδευση…

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Βελτίωση σεμιναρίων…

Έχοντας ως στόχο την απόλυτη ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών μας βελτιώσαμε σημαντικά τον τρόπο που παρέχουμε εκπαίδευση. Ο Χρόνης Λουλάκης είναι καταρτισμένος ειδικός στη βελτίωση απόδοσης εκπαιδευτών με γνώσεις σε ότι αφορά τις νεότερες επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων. Το έτος 2010 οεκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε από την Autodesk ως ειδικός σχεδιασμού και οργάνωσης σεμιναρίων. Παράλληλα πιστοποιήθηκε ως Autodesk Certified Instructor (Πιστοποιημένος εισηγητής) σε συνέχεια του τίτλου Autodesk Approved Instructor (Εγγεκριμένος εισηγητής) τον οποίο κατέχει από το 2001 ως εισηγητής σε εξουσιοδοτημένα εκπαιδευτικά κέντρα Autodesk.


Το πρόγραμμα Autodesk Certified Instructor (ACI), βασικό στοιχείο του APEX (Autodesk Professional Excellence), έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες εισηγητές. Βασιζόμενο σε μια μακρόχρονη δέσμευση προς την εκπαίδευση, το πρόγραμμα ACI παρέχει στους εισηγητές μια παγκόσμια αναγνώριση ικανοτήτων με πιστοποίηση από την Autodesk.

Ο Χρόνης Λουλάκης ειδικεύεται στο χώρο στης εκπαίδευσης στις εφαρμογές Autodesk με επαγγελματική  εμπειρία από το έτος 1999. Από το 2001 εργάζεται και για την εταιρεία Autodesk όπου παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες της ως ειδικός σύμβουλος (Autodesk Consultant).

Για να δείτε λίστα με όλες τις εκπαιδεύσεις Autodesk, μεταβείτε στο δεσμό που ακολουθεί.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…