Προσφορά για μαθήματα Ψηφιακής Φωτογραφίας και Photoshop

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

προσφορά για μαθήματα

Προσφορά για μαθήματα Ψηφιακής Φωτογραφίας και Photoshop

Για όλους όσους έχουν πραγματοποιήσει ήδη κάποιο από τα σεμινάρια που παρέχουμε, προσφέρουμε τα ακόλουθα σεμινάρια με προνομιακή έκπτωση 50% επί της τιμής καταλόγου. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τα τμήματα που πρόκειται να ξεκινήσουν τον Μάιο.


 

Α. Σεμινάριο Adobe Photoshop

Η εφαρμογή Adobe® Photoshop® σας βοηθάει να δημιουργήσετε τις απόλυτες εικόνες για εκτύπωση, διαδίκτυο και βίντεο. Οι νέες, προηγμένης τεχνολογίας, δυνατότητες για επεξεργασία, σύνθεση καθώς και οι σχεδιαστικές και ζωγραφικές δυνατότητες, σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τρισδιάστατες (3D) αναπαραστάσεις για λογότυπα, έργα τέχνης, και κινούμενα γραφικά. Επεξεργαστείτε τρισδιάστατα (3D) αντικείμενα με τα προηγμένα εργαλεία και παράλληλα, δημιουργήστε και βελτιστοποιήστε αρχεία με κίνηση.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…


 

Β. Σεμινάριο Ψηφιακής Φωτογραφίας

Το σεμινάριο ψηφιακής φωτογραφίας απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την τέχνη της φωτογραφίας είτε καλλιτεχνικά, είτε ως εργαλείο της επαγγελματικής τους ιδιότητας, είτε επειδή απλά θέλουν να αναπτύξουν μια καινούργια δεξιότητα στο χώρο της τέχνης.

Ένα από τα βασικότερα θέματα του σεμιναρίου είναι ο δημιουργικός έλεγχος της ψηφιακής κάμερας και οι τρόποι αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας της φωτογραφίας. Στόχο έχει να εξοπλιστούν οι εκπαιδευόμενοι με βασικές αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις, για την αντιμετώπιση των προκλήσεων και των δυνατοτήτων που προσφέρουν σήμερα στον δημιουργό οι νέες τεχνολογίες.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…


 

Σημείωση: Η προσφορά ισχύει με την επιλογή ενός ή και των δύο σεμιναρίων εφόσον τηρηθούν οι όροι κράτησης θέσης και εξόφλησης.