Προσφορά, σεμινάριο και πιστοποίηση Autodesk

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Ευκαιρίες εκπαίδευσης και πιστοποίησης

Για τον μήνα Οκτώβριο δημιουργήσαμε μια ειδική προσφορά για όσους γνωρίζουν σε βασικό επίπεδο το AutoCAD και επιθυμούν αφενός να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, αφετέρου να αποκτήσουν πιστοποίηση AutoCAD Certified Associate ή AutoCAD Certified Professional.

Οργανώσαμε ένα ειδικό τμήμα απόκτησης συμπληρωματικών γνώσεων οι οποίες θεωρούνται πλέον απαραίτητες για τη χρήση της εφαρμογής και μπορεί να μην τις γνωρίζουν όσοι έχουν εμπειρία από χρήση σε βασικό επίπεδο μόνο. Επίσης θεωρήσαμε πως αφού θα αποκτήσετε τις γνώσεις, καλό θα ήταν να αποκτήσετε και την επίσημη πιστοποίηση της Autodesk η οποία αναγνωρίζεται ακόμα και στο εξωτερικό από πανεπιστήμια, εταιρείες κ.ά. και σας προσφέρει ένα επιπρόσθετο εφόδιο σε ότι θελήσετε να κατακτήσετε. Όλα τα παραπάνω τα προσφέρουμε σε μια πολύ δελεαστική τιμή για ένα και μοναδικό τμήμα το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η προσφορά ισχύει για μικρό χρονικό διάστημα και συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Για πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε άμεσα στο 2103832800.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…