Επιτυχίες σε κατατακτήριες εξετάσεις για το Ε.Μ.Π. τμήμα Αρχιτεκτόνων μηχανικών

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Κατατακτήριες εξετάσεις 2015

Κατατακτήριες εξετάσεις

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους επιτυχόντες μας οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις και πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα Αρχιτεκτόνων.


Χρήστος Κουρτέλης

Απόφοιτος τμήματος Δομικών Έργων ΤΕΙ Κρήτης, επιτυχών στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Ο Χρήστος είπε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία του:

“Επέλεξα το εργαστήρι εντελώς τυχαία από το διαδίκτυο, φαίνεται όμως από το αποτέλεσμα ότι δεν ήταν και τόσο τυχαίο. Έμαθα μέσα από ένα πολύ ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα, από τις βασικές αρχές που διέπουν το σχεδιασμό μέχρι το σημείο που έγινα ικανός να πετύχω το στόχο μου, την αρχιτεκτονική που πάντα ήθελα. Ο βαθμός της δυσκολίας των εξετάσεων δίνει τόσο σημαντική αξία στο αποτέλεσμα που με κάνει απίστευτα χαρούμενο. Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να σχεδιάσω το μέλλον μου με προοπτική και … με σωστές αναλογίες. Δεν μπορώ παρά να μιλάω με τα καλύτερα λόγια για σας!”


 Ευγενία Σαβιολάκη

Απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου Πατρών, επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Η Ευγενία, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία της:

“Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη από την επιλογή μου για την προετοιμασία γιατί πάνω από όλα ασχολείστε με το κάθε άτομο ξεχωριστά προσαρμόζοντας την εκπαίδευση στις ανάγκες και στις δυνατότητές του. Μου άρεσε πολύ η στοχευμένη προετοιμασία και θα θυμάμαι για πάντα το ωραίο κλίμα στα μαθήματα μεταξύ όλων, καθηγητών αλλά και μαθητών. Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα το εργαστήρι, σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο ταξίδι που μου προσφέρατε!”


Έλενα Λιάτσου

Ελενα Λιατσου

Απόφοιτος ΤΕΙ Αθήνας στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένου, επιτυχούσα στις κατατακτήριες εξετάσεις 2014-2015 της αρχιτεκτονικής σχολής του Ε.Μ.Π.

Η Έλενα, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία της:

“Με ενθουσίασε η κατάρτιση και η στοχευμένη εξάσκηση που με έκανε ικανή να πραγματοποιήσω το όνειρο μου μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Θα θυμάμαι πάντα τους καθηγητές που με βοήθησαν και το υπέροχο κλίμα που επικρατεί. Ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα μέσα από δυσκολίες και αγωνία. Όλοι μαζί σαν μία ομάδα καταφέραμε να σχεδιάσουμε το μέλλον μας!”


Πατήστε στον δεσμό που ακολουθεί για να δείτε πληροφορίες σχετικές με τις κατατακτήριες ή καλέστε στο 2103832800 ή 210 3824164 για περισσότερες πληροφορίες.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

 

CLOSE
CLOSE