Πιστοποίηση Certiport - Infotest

Η Infotest δραστηριοποιείται από το 2003 στην Ελλάδα ως αποκλειστικός διανομέας των πιστοποιήσεων της Certiport. Η Certiport είναι ο μεγαλύτερος φορέας πιστοποίησης στον κόσμο σε ψηφιακές δεξιότητες με 12.000 εξεταστικά κέντρα και πάνω από 7.000.000 εξετάσεις. Η Infotest αποτελεί αναγνωρισμένο φορέα χορήγησης πιστοποιητικών από το Ελληνικό Κράτος και τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) ενώ φέρει την αποκλειστική ευθύνη εξουσιοδότησης των εξεταστικών κέντρων για τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: Microsoft Certified Application Specialist, Microsoft Office Specialist, IC3, Adobe Certified Associate, CompTIA, Infotest Certified Basic User, Infotest Certified CAD Specialist, Infotest Certified Joomla Specialist και @kids.

Internet and Computing Core Certification (IC3)

Η πιστοποίηση Internet and Computing Core Certification (IC3) αποτελεί το μοναδικό παγκόσμιο πρότυπο βασικών γνώσεων υπολογιστών και Internet, που ακολουθεί ακριβώς τις ίδιες διαδικασίες και προδιαγραφές σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Infotest – Certified CAD Specialist 2D

Αποδεικνύει την ικανότητα του υποψήφιου στη χρήση τυπικών εφαρμογών CAD με σκοπό τη δημιουργία και απόλυτη διαχείριση δισδιάστατων στοιχείων (2D).

Infotest – Certified CAD Specialist Advanced 3D

Πιστοποιημένος χρήστης τυπικών εφαρμογών CAD για ολοκληρωμένα τρισδιάστατα ψηφιακά πρωτότυπα (3D).

Adobe Certified Associate – Dreamweaver

Οι πιστοποιήσεις Adobe απευθύνονται σε όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα σημαντικό εφόδιο καριέρας, αναγνωρίζονται και φέρουν επίσημα το όνομα της Adobe της παγκόσμιας δύναμης στο χώρο του σχεδιαστικού λογισμικού.

Microsoft Office Master

Πιστοποιημένος χρήστης Εξειδικευμένων Δεξιοτήτων της σουίτας εφαρμογών γραφείου Microsoft Office.

Newsletter

Για εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης πατήστε την εικόνα στα αριστερά.