Ελληνικό AutoCAD Architecture 2012

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Γενικές Πληροφορίες

Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργήσαμε επιπρόσθετο λογισμικό το οποίο επιτρέπει την άμεση χρήση της από αρχάριους και έμπειρους χρήστες σε έργα τα οποία απαιτούν σχεδίαση σύμφωνα με τις ελληνικές προδιαγραφές σχεδιασμού.

Τρέχουσα έκδοση ελληνικής προσαρμογής. Η νεότερη έκδοση της ελληνικής προσαρμογής ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμη. Σε αυτήν την έκδοση έχουν ενσωματωθεί σημαντικές αλλαγές οι οποίες βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την ευχρηστία της εφαρμογής. Μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι:

  • Νέα πρότυπα εργασίας. Εμπεριέχουν βελτιώσεις σε απεικονίσεις και τύπους αντικειμένων.
  • Νέοι τύποι τοίχων. Ενδεικτικά: δημιουργήθηκαν τοίχοι πάχους 35εκ. συμβατοί με την κατασκευή συρόμενων θυρών και παραθύρων.
  • Νέοι τύποι θυρών. Ενδεικτικά: δημιουργήθηκαν νέοι τύποι συρόμενων πορτών  συμβατοί για αυτόματη εισαγωγή στους νέους τύπους τοίχων.
  • Νέοι τύποι παραθύρων. Ενδεικτικά: δημιουργήθηκαν νέοι τύποι συρόμενων παραθύρων παρόλο που η εφαρμογή εξορισμού δεν υποστηρίζει συρόμενα παράθυρα.

Οι παραπάνω αλλαγές είναι ενδεικτικές και αναφέρονται μόνο σε κάποιες από τις εξελίξεις της συγκεκριμένης έκδοσης. Για να λειτουργήσει η ελληνική προσαρμογή, πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την international (αγγλική) έκδοση AutoCAD Architecture 2012 στον υπολογιστή σας. Οι νέες βελτιώσεις της συγκεκριμένης έκδοσης, εφαρμόστηκαν και για το AutoCAD Architecture 2011.

Τρέχουσες εκδόσεις

Μπορείτε να κάνετε λήψη του λογισμικού επιλέγοντας από τη λίστα που ακολουθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε τις προδιαγραφές του συστήματός σας για να κάνετε λήψη της σωστής έκδοσης.

Ελληνικό AutoCAD Architecture 2012 – 32bit

Η Ελληνική προσαρμογή αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση. (Έκδοση 21 Απρ.2011)

Η Ελληνική προσαρμογή αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση. Η λήψη της προσαρμογής γίνεται χωρίς καμία χρέωση. H προσαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 αρχιτεκτονικής 32bit σε αγγλική ή ελληνική γλώσσα.

Ελληνικό AutoCAD Architecture 2012 – 64bit

Η Ελληνική προσαρμογή αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση. (Έκδοση 21 Απρ.2011)

Η Ελληνική προσαρμογή αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση. Η λήψη της προσαρμογής γίνεται χωρίς καμία χρέωση. H προσαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 αρχιτεκτονικής 64bit σε αγγλική ή ελληνική γλώσσα.

Σημείωση: Μία νέα έκδοση της ελληνικής προσαρμογής είναι έτοιμη - 21 Απριλίου 2011.

Σχετικές πληροφορίες

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό που αναφέρεται παραπάνω.

Σχετικά βιβλία

Τα βιβλία που ακολουθούν έχουν σχέση με τη χρήση της συγκεκριμένης εφαρμογής και συνήθως αναφέρονται σε νεότερες εκδόσεις ενώ καλύπττεται και η χρήση των προηγούμενων. Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες πατήστε το αντίστοιχο κουμπί ή επικοινωνήστε μαζί μας.

AutoCAD Architecture – Νέος Οδηγός Εκμάθησης

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ - Το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός εκμάθησης της εφαρμογής μέσω παραδειγμάτων σε ένα έργο. Ο τρόπος παρουσίασης των εντολών γίνεται μέσα από ένα παράδειγμα σχεδίασης μιας πολυώροφης πολυκατοικίας.

Έτος έκδοσης: 2010
ISBN: 960-89059-8-6
Τιμή: 48.25€
Πώληση: 43.50€

Σχετικά σεμινάρια

AutoCAD Εκτυπώσεις

Στο σεμινάριο διδάσκονται μέθοδοι χρήσης του AutoCAD ή των εφαρμογών που βασίζονται σε αυτό (όπως τα AutoCAD Architecture, MEP, Civil3D κ.ά.) για την οργάνωση και παραγωγή εκτυπώσεων.

AutoCAD Architecture
AutoCAD Architecture Βασικές γνώσεις

Στο σεμινάριο διδάσκονται όλα τα απαραίτητα για τη χρήση της εφαρμογής με στόχο να είναι δυνατή η ολοκληρωμένη σχεδίαση ενός πολυώροφου κτηρίου και η τεκμηρίωσή του με τα απαραίτητα τεχνικά σχέδια.

AutoCAD Architecture Ειδικά θέματα

Στο σεμινάριο παρουσιάζεται η εξειδικευμένη χρήση της εφαρμογής έτσι ώστε να γίνει κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να παρέμβει ο χρήστης για να ρυθμίσει την εφαρμογή και τα έξυπνα αντικείμενα AEC με σκοπό να εξυπηρεθούν καλύτερα οι σχεδιαστικές ανάγκες.

AutoCAD Architecture Νέα χαρακτηριστικά

Το σεμινάριο προορίζεται για χρήστες που γνωρίζουν ήδη χειρισμό της εφαρμογής AutoCAD Architecture και θέλουν να μάθουν τις νέες δυνατότητες της πιο πρόσφατης έκδοσης. Kαλύπτεται πλήρως η χρήση της νεότερης ελληνικής προσαρμογής για το AutoCAD Architecture.

Autodesk User & Professional Certifications

Ανεξάρτητη επαγγελματική πιστοποίηση Autodesk Certified Associate και Autodesk Certified Professional. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης δεν προϋποθέτει την παρακολούθηση κάποιου σεμιναρίου.

Αρχεία προηγούμενων εκδόσεων

Ακολουθεί λίστα με αναφορά για προηγούμενες εκδόσεις.

Ελληνικό AutoCAD Architecture 2012 – 32 & 64bit - beta

Η Ελληνική προσαρμογή αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση.

Η Ελληνική προσαρμογή διατίθεται σε beta έκδοση, αφορά το AutoCAD Architecture 2012 και εγκαθιστάτε παράλληλα με την αγγλική έκδοση. Η λήψη της προσαρμογής γίνεται χωρίς καμία χρέωση. H προσαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε λειτουργικά συστήματα Windows XP, Windows Vista και Windows 7 αρχιτεκτονικής σε αγγλική ή ελληνική γλώσσα. Η νέα τελική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τις 15 Απριλίου.

Επιστροφή σε βασικές πληροφορίες...

Newsletter

Για εγγραφή στην υπηρεσία ενημέρωσης πατήστε την εικόνα στα αριστερά.

CLOSE
CLOSE