Προσφορά για δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

μαθηματα ζωγραφικής για παιδιά

Προσφορά για δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για παιδιά

Για τους νέους μαθητές του δημορικού, προσφέρονται δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής για την θερινή περίοδο των τμημάτων.

Η προσφορά για εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής θα ισχύει μέχρι την έναρξη τους στις 2 Ιουνίου 2015 και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή και εξόφληση για τα μαθήματα που ακολουθούν.

Παιδικό τμήμα: ζωγραφική για παιδιά

Στο Εργαστήρι Σχεδίου πραγματοποιούνται μαθήματα με ζωγραφική για παιδιά δημοτικού, μέσα από τα οποία τους δίνεται η ευκαιρία να προσεγγίσουν πέρα από τη ζωγραφική, την πλαστική, την χαρακτική κ.α.

Βασικός σκοπός των μαθημάτων είναι να μεταδώσουν στους μαθητές την εικαστική σκέψη και  αντίληψη, με δημιουργικό τρόπο  και ενισχύοντας την φαντασία τους (κύριο χαρακτηριστικό της ηλικίας τους).

Τα εικαστικά οπού με το ευρύ φάσμα μεθόδων και μέσων δίνουν το βήμα στο παιδί στο να δημιουργήσει έναν νέο κόσμο.  Μέσα από αυτόν θα παράγει έργο που θα αποτελέσει την αφετηρία για την δημιουργία ενός ισορροπημένου χαρακτήρα με θετικά πολυσύνθετη σκέψη.

Το Παιδικό Εργαστήριο βασίζεται στην μεθοδική καθοδήγηση των μαθητών , προσδοκεί σε στοχευμένα αποτελέσματα και στην ευχαρίστηση των συμμετεχόντων με κοινό παρονομαστή αυτών την ελευθερία κινήσεων και γνώμης.  Το μάθημα έρχεται και συμπληρώνει την σχολική διδασκαλία και συμπράττει για να την αναδείξει. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιρροή που μπορεί να έχει η εικαστική άσκηση από θέματα των σχολικών μαθημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.3832800

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…