100% Επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Νέα: πανελλήνιες εξετάσεις 2015

πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους μαθητές μας οι οποίοι συμμετείχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της επιλογής τους με ειδικό μάθημα το Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο.


Άλκηστις Παπαγεωργίου

Η  Άλκηστις  παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η  Άλκηστις  είπε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία της:

“Ήταν πολύ όμορφο το γεγονός ότι κάθε φορά που ερχόμουν στο μάθημα κατσουφιασμένη, στενοχωρημένη, μετά έφευγα χαρούμενη, ήρεμη. Ήταν συγκλονιστικό! Επίσης ήταν ωραίες οι στιγμές των ιστοριών μας, που μοιραζόμασταν διάφορες εμπειρίες μας.
Νομίζω πως όλα ήταν άριστα. Χάρηκα ιδιαίτερα για το όμορφο κλίμα και τη σχέση που αναπτύξαμε με τους καθηγητές. Έχουμε ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον (ειδικά στο νέο διατηρητέο κτήριο).
Εκείνο που θα ήθελα να γράψω για το τι σημαίνει για μένα ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ είναι το παρακάτω: Υπάρχει ένα αστέρι για όλους (θα λάμπει πάντα ειδικά στο σκοτάδι!) Επίσης ότι σας αγαπώ όλους πολύ και θα μου λείψετε! θα τα ξαναπούμε όμως!”


Βάλια Τάτση

Βάλια Τάτση, πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Η Βάλια παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η Βάλια, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία της:

“Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Είχα ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του σχεδίου, γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα και απλά άτομα. Είναι εντυπωσιακό το πόσο φιλικό και φιλόξενο είναι το κλίμα στο εργαστήρι σας. Εύχομαι να συνεχίσετε με τους ίδιους ρυθμούς. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!”


Κυριάκος Ρήγας

Κυριάκος Ρήγας, πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Ο Κυριάκος παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής, του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Ο Κυριάκος, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία του:

“Ενημερώθηκα από συγγενικό μου πρόσωπο για ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το τελικό αποτέλεσμα. Η βοήθεια που μου παρείχαν οι εκπαιδευτικοί ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο γιατί κατάφερα να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα αλλά γιατί η όλη διαδικασία μου ήταν πολύ ευχάριστη, μέσα από μια δύσκολη και απαιτητική διαδρομή για τις εξετάσεις.”


Παύλος Αλμπανίδης

Πάυλος Αλμπανίδης, πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Ο Παύλος παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και είναι επιτυχών, στο τμήμα Αρχιτεκτονικής της Ξάνθης (Δ.Π.Θ.).

Ο Παύλος, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία του:

“Ενημερώθηκα από το internet για ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ. Η οργάνωση είναι τέλεια, υπάρχει πρόβλεψη έτσι ώστε να μη χάνεται ούτε ένα μάθημα ενώ η προετοιμασία είναι πλήρης. Προτείνω ανεπιφύλακτα το εργαστήρι για το εξατομικευμένο ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους εκπαιδευτικούς. Το τελικό αποτέλεσμα για μένα είναι κάτι παραπάνω από Ικανοποιητικό. Σας ευχαριστώ όλους!”


Μυρτώ Λαλιώτη

Μυρτώ Λαλιώτη, πανελλήνιες εξετάσεις 2015

Η Μυρτώ παρακολούθησε το τμήμα προετοιμασίας για το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2015 και είναι επιτυχούσα, στο τμήμα Πλαστικών Τεχνών και επιστημών της Τέχνης, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Η Μυρτώ, έγραψε για Το Εργαστήρι Σχεδίου και την εμπειρία της:

“Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο από όλα ήταν το κίνητρο και το μεγάλο ενδιαφέρον των καθηγητών, που παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρχαν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μου στάθηκαν και με βοήθησαν όσο περισσότερο μπορούσαν. Στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΧΕΔΙΟΥ γίνεται αξιέπαινη δουλειά. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!»”


Πατήστε στον δεσμό που ακολουθεί για να δείτε πληροφορίες σχετικές με τις κατατακτήριες ή καλέστε στο 2103832800 ή 210 3824164 για περισσότερες πληροφορίες.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…