Πανελλήνιες: Προσφορά σε μαθήματα σχεδίου

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...
Το Εργαστήρι Σχεδίου παρέχει μια σημαντική προσφοράγια όσους ενδιαφέρονται για προετοιμασία με μαθήματα σχεδίου (ελευθέρου και γραμμικού) για τις πανελλήνιες εξετάσεις .

μαθήματα σχεδίου αθηνα

Αναλυτικές Πληροφορίες για τα μαθήματα σχεδίου

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για την προσφορά για τα μαθήματα σχεδίου.

Η προσφορά αναλύεται ως εξής:

  • Αφορά σε νέες εγγραφές για τμήματα με έναρξη έως 30/9,
  • Η έκπτωση ανέρχεται σε 35% και αφορά στα ετήσια δίδακτρα (11 μήνες),
  • Το ποσό αποδίδεται σε 3 δόσεις σε προκαθορισμένες ημερομηνίες,

Καλέστε άμεσα στο 2103832800 ή 210 3824164 για περισσότερες πληροφορίες.


 

Το Εργαστήρι Σχεδίου” δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη για την τέχνη της Ζωγραφικής, του Σχεδίου & της Φωτογραφίας.Σκοπός του εργαστηρίου είναι να καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους εκείνους που θέλουν να αναπτύξουν ή να εξελίξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, τη ζωγραφική, το αρχιτεκτονικό σχέδιο, την αρχιτεκτονική εσωτερικού χώρου ή το βιομηχανικό σχεδιασμό. Είναι δίπλα σε εκείνους που προετοιμάζονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στην ΑΣΚΤ, τις πανελλήνιες εξετάσεις για τα ειδικά μαθήματα του σχεδίου και τις κατατακτήριες εξετάσεις των Αρχιτεκτονικών σχολών. Σε ότι αφορά στα Πανεπιστήμια του εξωτερικού τόσο για τις προπτυχιακές σπουδές όσο και για τις μεταπτυχιακές, υπάρχει η ειδική κατάρτιση στους συνεργάτες μας που χρειάζεται για όλα τα στάδια της προετοιμασίας των ξένων πανεπιστημίων από την προετοιμασία Portfolio έως την εγγραφή στο Πανεπιστήμιο.

Μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου

Τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου εκτός της προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στο σχέδιο και στη ζωγραφική, προετοιμάζουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Αρχιτεκτονικής, Α.Τ.Ε.Ι. Ταυτόχρονα αποτελούν μέρος του κύκλου των πιστοποιημένων προγραμμάτων σπουδών, «Διακοσμητής Εσωτερικών χώρων και Βιτρίνας», «Σχεδιαστής τεχνικών έργων».

Προετοιμασία για τις Σχολές Καλών Τεχνών

Στο Εργαστήρι Σχεδίου, πραγματοποιείται ειδική προετοιμασία για την εισαγωγή στις Σχολές Καλών Τεχνών της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Φλώρινας.

Μαθήματα Ζωγραφικήςγια Ενήλικες

Τα μαθήματα ζωγραφικής για ενήλικες αφορούν σε όσους αγαπούν τη ζωγραφική και επιθυμούν να μάθουν να ζωγραφίζουν συνθέσεις με μολύβι κάρβουνο και χρώμα, προτομές, πορτραίτο φυσικού προσώπου και γυμνό μοντέλο.

Ψηφιακή Φωτογραφία

Τα μαθήματα ψηφιακής φωτογραφίας παρέχουν γνώσεις για τον δημιουργικό έλεγχο και τους τρόπους αξιοποίησης της σύγχρονης τεχνολογίας της φωτογραφίας. Σκοπός των μαθημάτων είναι η εξοικείωση με την τεχνολογία της ψηφιακής μηχανής, η χρήση του κατάλληλου λογισμικού για την επεξεργασία των φωτογραφιών (Adobe Photoshop) και η δημιουργία portfolio κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Portfolio

Πρόκειται για την προετοιμασία ειδικού φακέλου παρουσιάσεων όπως απαιτούνται από τα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού για την εισαγωγή τους σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά τμήματα Αρχιτεκτονικής, Καλών Τεχνών, Διακόσμησης, Βιομηχανικού Σχεδιασμού, Φωτογραφίας, κ.α.

Κατατακτήριες εξετάσεις

Η προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις αφορά μαθήματα στα οποία εξετάζονται οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στις σχολές των Αρχιτεκτόνων, και σε όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και των συναφών Α.Τ.Ε.Ι., Διακόσμηση, Γραφιστική, Συντήρηση αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…