Εταιρία

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον αρχιτέκτονα μηχανικό Ε.Μ.Π. Χρόνη Λουλάκη. Οι δραστηριότητες της εταιρείας αφορούν σε οτιδήποτε αφορά στο τεχνικό σχέδιο και σχεδιασμό με ειδίκευση σε εφαρμογές που χρησιμοποιούν μηχανικοί, σχεδιαστές και άλλες ειδικότητες του τεχνικού χώρου.

ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συν. Ε.Ε.

Η εταιρεία έχει αδειοδοτηθεί από το 2011 και το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Δια Βίου Μάθησης ως Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών με τίτλο “Ε.Ε.Σ. Λουλάκης Πολυχρόνης & Συνεργάτες Ε.Ε.”.

Στη συνέχεια ακολουθώντας τις νεότερες οδηγίες η εταιρεία ολοκλήρωσε τις απαραίτητες διαδικασίες και ανανέωσε με νέα άδεια λειτουργίας το 2014 από τον νεότερο φορέα τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1.

Με αυτόν τον τρόπο διατηρείτε η αξία της παρεχόμενης εκπαίδευσης η οποία εποπτεύεται από δημόσιο φορέα ο οποίος διασφαλίζει τις προδιαγραφές που απαιτούνται για την παροχή της. Για την απόκτηση της αδειοδότησης η εταιρεία ανταποκρίθηκε στις υψηλότερες προδιαγραφές που αφορούν τόσο στο κτιριακό, με χώρους  σύμφωνους με τις λειτουργικές και στατικές απαιτήσεις, εγκεκριμένους από τους φορείς όπως είναι η πολεοδομία και η πυροσβεστική όσο και ως προς την παροχή υψηλών προδιαγραφών μη τυπικής  εκπαίδευσης μέσω εγκεκριμένης οργανωτικής δομής με κατάλληλο προσωπικό και εισηγητές και προγράμματα τα οποία προσφέρουν ουσιαστικές γνώσεις.

Μετά το πέρας κάθε εγκεκριμένου προγράμματος εκτός από την υψηλής ποιότητας γνώση, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν επίσημη βεβαίωση σπουδών η οποία αναφέρει τα αντίστοιχα στοιχεία πιστοποίησης.

Αναλυτικά Στοιχεία Εταιρείας:

ΕΕΣ Λουλάκης Πολυχρόνης & Συν. Ε.Ε.

Εργαστήριο Ελευθέρων ΣπουδώνΚέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1
Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)
Αρ. Δημοσ.: ΦΕΚ 2677-Β/9-11-2011

Η εταιρεία σε ότι αφορά στις εφαρμογές λογισμικού είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης των εταιρειών Autodesk, Adobe, McNeel, Corel κ.α. παρέχοντας εκπαίδευση και πιστοποίηση από τις κατασκευάστριες εταιρείες. Σε ότι αφορά στις ανεξάρτητες πιστοποιήσεις η εταιρεία συνεργάζεται με φορείς όπως είναι οι ACTA, Infotest, Pearson Vue κ.ά.

Autodesk Training CenterAutodesk Authorized Certification CenterAutodesk Authorized Developer
Autodesk Authorized PublisherAutodesk Authorized Author
McNeel Rhino Authorized Training Centercorel-training-partnerCertiportinfotestΟΑΕΔAdobe Certified AssociateACTAPearson VUEMicrosoft Office CertificationΟΕΕΚ

“Το Εργαστήρι Σχεδίου”

Το εργαστήρι σχεδίου δημιουργήθηκε με ενθουσιασμό και αγάπη από τους αρχιτέκτονες Γρηγορία Μπαλμπούζη και Χρόνη Λουλάκη για να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε κλασικές σπουδές σχεδίου όπως είναι το ελεύθερο και γραμμικό σχέδιο, στην τέχνη της ζωγραφικής και της φωτογραφίας, στην προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις, στην προετοιμασία portfolio για αιτήσεις σε σχολές του εξωτερικού κ.ά.

Η Γρηγορία Μπαλμπούζη είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές στο οικονομικό τμήμα της Α.Σ.Ο.Ε.

O Χρόνης Λουλάκης είναι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα πολεοδομίας και χωροταξίας του Ε.Μ.Π. και απόφοιτος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του Τ.Ε.Ι. Αθήνας στο τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης και υποστήριξης σε επαγγελματίες και σπουδαστές που σχετίζονται με την ψηφιακή τεχνική σχεδίαση. Η ομάδα μας εξελίσσει συνεχώς τον τρόπο παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών με στόχο να προσφέρουμε σε εσάς που θα μας επιλέξετε μια ξεχωριστή εμπειρία συνεργασίας. Εργαζόμαστε συνεχώς για να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ό, τι νεότερο στον χώρο της πληροφορικής με απλό και κατανοητό τρόπο και να σας βοηθήσουμε να γίνετε όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί στην καθημερινή σας εργασία. Μπορούμε να είμαστε δίπλα σας για να σας υποστηρίξουμε ακόμα και σε ειδικές περιπτώσεις οι οποίες απαιτούν απόλυτα καταρτισμένους ειδικούς του χώρου.

Οι συντελεστές

Ο επικεφαλής της ομάδας Χρόνης Λουλάκης είναι αρχιτέκτονας μηχανικός και ασχολείται με την αρχιτεκτονική αλλά και με την τεχνολογία των ηλεκτρονικών υπολογιστών που σχετίζεται κυρίως με λογισμικό που εξυπηρετεί ανάγκες κτιριακής σχεδίασης. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο της πληροφορικής.

Εκτός από τον ίδιο, μια ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών εργάζεται καθημερινά με μεράκι για να λειτουργούν όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Η ομάδα μας αποτελείται από το εξειδικευμένο προσωπικό διαχείρισης και οργάνωσης λειτουργίας και από τους ειδικούς συνεργάτες. Όλοι όσοι συνεργάζονται με την εταιρεία έχουν άμεση σχέση με το αντικείμενο που  υποστηρίζουμε, και πιστεύουν στην ομαδική εργασία . Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να λειτουργούμε ενωμένοι με το ίδιο πάθος για ότι φτιάχνουμε και μεγαλύτερη δύναμη σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης.  Όλα τα παραπάνω τα επιβεβαιώνετε  σε κάθε επικοινωνία σας μαζί μας, αλλά και από κοντά εφόσον μας προτιμήσετε για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

Πελάτες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες που μας εμπιστεύονται για τις υπηρεσίες που παρέχουμε. Ενδεικτικά, οι πελάτες μα είναι τεχνικές εταιρείες, εμπορικές επιχειρήσεις, τεχνικά γραφεία, μηχανικοί και σχεδιαστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, μαθητές κ.ά.

Η εμπιστοσύνη που μας δίνουν καθημερινά και οι συστάσεις που κάνουν για εμάς μας δίνουν ενέργεια για να συνεχίσουμε και να βελτιωνόμαστε συνεχώς.