ΝΕΑ υποβολή για Επιταγή Εισόδου – Voucher για ανέργους έως 29 ετών

Μοιραστείτε το! Πείτε το στους φίλους σας...

Επιταγή Εισόδου – Voucher για ανέργους έως 29 ετών

Δυνατότητα υποβολής αίτησης

Άνοιξε εκ νέου η δυνατότητα υποβολής αίτησης για το πρόγραμμα “Επιταγή Εισόδου – Voucher για ανέργους έως 29 ετών”. Το πρόγραμμα αποτελεί τη συνέχεια του προγράμματος που ολοκληρώθηκε ήδη στο έτος 2013 και δίνει τη δυνατότητα σε όσους δεν πρόλαβαν ή δεν είχαν λάβει μέρος να υποβάλουν την αίτηση τους τώρα. Το σύστημα σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις θα δέχεται αιτήσεις έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Παράλληλα με την αίτηση σας μπορείτε να μας στείλετε τα στοιχεία σας συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής στοιχείων που θα βρείτε στη ακόλουθη σελίδα. με βάση τα στοιχεία που μας στέλνετε, οργανώνουμε τις συνεντεύξεις εργοδοτών και υποψηφίων.

Ακολουθούν Συνοπτικά Πληροφορίες όπως είχαν δομηθεί στο υλοποιημένο πρόγραμμα.

Για δικαιούχους

Το νέο πρόγραμμα “Επιταγή Εισόδου – Voucher για ανέργους έως 29 ετών” είναι ενεργό και αφορά σε άνεργους νέους/ες:

  • Απόφοιτους ΑΕΙ – ΤΕΙ, που έχουν γεννηθεί από 1/1/1983 και έπειτα (Δικαίωμα συμμετοχής, επίσης, έχουν και όσοι πληρούν τα κριτήρια: πτυχίο και ηλικία, δεν έχουν κάρτα ανεργίας αλλά είναι εγγεγραμμένοι σε Επαγγελματικά Επιμελητήρια/Ενώσεις).
  • Απόφοιτους υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που έχουν γεννηθεί από 1/1/1983 μέχρι 31/12/1995.

Το πρόγραμμα Περιλαμβάνει

  • Θεωρητική Κατάρτιση 80 ωρών με συνολικό επίδομα 400 €
  • Πρακτική εξάσκηση σε αξιόπιστες ανερχόμενες και ανθεκτικές στην κρίση επιχειρήσεις για 500 ώρες σε διάστημα 5 μηνών με αμοιβή 2400 € για  απόφοιτοι Γυμνασίου/ Λυκείου/ ΙΕΚ, ή 2.700 € για απόφοιτους ΑΕΙ/ΤΕΙ.
  • Επιδοτούμενη πρόσληψη στην επιχείρηση πρακτικής.

Το συνολικό όφελος για τους δικαιούχους του προγράμματος “Επιταγή Εισόδου – Voucher για ανέργους έως 29 ετών” ανέρχεται σε 2400 € – 2700 €

Για επιχειρήσεις

Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν και να αξιοποιήσουν το πρόγραμμα, σε εποχή οικονομικής κρίσης αφού προσφέρονται (ανάλογα με τον αριθμό απασχολούμενου προσωπικού στην επιχείρηση), εργαζόμενοι  για 500 ώρες ο καθένας, χωρίς να απαιτείται πρόσθετη αμοιβή από την επιχείρηση ή άλλη ασφαλιστική επιβάρυνση.

Επικοινωνήστε για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα κατάρτισης που παρέχουμε ή εφόσον είστε επιχείρηση για να φροντίσουμε για την εύρεση προσωπικού.

Μεταφορά σε σελίδα με πληροφορίες…

Ζητήστε μας να σας ενημερώσουμε αναλυτικά (από 18 Αυγ.) στο 210 3832800 ή συμπληρώστε τη φόρμα αποστολής στοιχείων που θα βρείτε στη σελίδα.